Aksesoar

CHOPARD ZA GRAND PRIX DE MONACO

Od 2002.godine, Chopard je jedan od glavnih sponzora i zvanični mjerač vremena Grand Prix de Monaco Historque…

Ovaj Grand Prix u Monaku je unikatni događaj za ljubitelje automobila, koji spaja trkačka vozila koja datiraju iz perioda prije rata do sedamdesetih godina. Kako bi proslavili svoje partnerstvo sa ovim klasičnim automobilskim događajem, i kako bi ujedno proslavili deseto izdanje istog, Chopard brend dizajnirao je i predstavio dva predivna hronografa inspirisana trkama, koja će biti proizvedena u veoma ograničenom izdanju.

Prvi je Ref. 168570-3002, odnosno šarmantni časovnik koji ima kućište od titanijuma i nerđajućeg čelika, safirni kristal i poleđinu u koju je utisnut pečat logoa Automobile Club de Monaco. Vodootporan je do dubine od 100 metara.

Kao dio serije od samo 500 komada, ovaj časovnik ima švajcarski automatski Chopard mehanizam sa 25 dragulja, frekvencijom od 28.800 vph i rezervom energije od 46 sati. Njegov srebrno tonirani brojčanik i sivi kaiš od Barenia kože sa narandžastim šavovima su predivni završni detalji koji naglašavaju njegovu čudesnu ljepotu.

Sa druge strane, Ref. 161294-5001, krasiće samo 100 zglobova. Njegovo kućište napravljeno je od 18-karatnog roze zlata, sa detaljima koji su slični prethodnoj verziji. Ipak, moramo pomenuti da on ima krunu od 18-karatnog roze zlata, kao i bazu od istih materijala sa sivim insertima.

Mehanizam drugog modela je isti kao i u prvom, dok kaiš od Barenia kože ovog puta ima plave šavove. On je ponuđen i sa plavo-sivim Nato kaišem, pri čemu oba dolaze sa kopčom od 18-karatnog roze zlata. Pitanje je sljedeće: koji biste vi odabrali?

 
Pročitajte slijedeći tekst: NOVA KOLEKCIJA BOSS NAOČARA ZA SUNCE
 
TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

Da biste uživali u tropskim temperaturama i vrelim danima sa suncem koje odbija da prestane da sija, nekada ste morali da putujete u udaljene krajeve svijeta…

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Špansko ostrvo Majorka nije poznato samo po ljepotama i bogatoj istoriji koju nudi svojim turistima. Ovo ostrvo krije tajnu jedne porodice koja izrađuje unikatnu obuću

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

Saradnja eminentnih modnih brendova sa poznatim ličnostima postala je trend u svijetu.Pa šta ako je iz Diora otišao Raf Simons? Stigla je Rijana.

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

Kreiran od strane francuske juvelirske kuće Van Cleef& Arpels krajem 1930. godine prošlog vijeka božanstveni “Paillette“ motiv ponovo se vratio na velika vrata

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

Pravi džentlmeni bi trebalo da uvijek mudro i pažljivo biraju šik okvire naočara, bez obzira da li se radi o onima za vid ili za sunce.

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Bulgari Serpenti kolekcija nikako nije novitet za sve dame koje prate modu…

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

Granica je pomjerena - Richard Mille RM027 svoje mjesto prepušta konceptu kompanije Montblanc - TimeWalker Pythagora UltraLight, časovniku koji teži samo 15 grama.

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

Richard Mille brend nam još jednom predstavlja fenomenalni novitet, posvećen Rafaelu Nadalu…U pitanju je njihov novi RM 35-02 Rafael Nadal Quartz-TPT časovnik, koji