Aksesoar

IMPERIALE JOAILLERIE – CHOPARD BOJE DUGE

Očaravajuća, smjela i veličanstvena – to su opisi nove Chopard Imperiale kolekcije, koja predstavlja pravu refleksiju prirode ovog brenda…

Nevjerovatni model časovnika koji vam ovog puta predstavljamo sadrži sve tehničke karakteristike vrhunskih izdanja, ali je u isto vrijeme pretvoren u pravo estetsko blago. Sa sprektrom safira koji blistaju kao nebo nakon oluje, ovaj sat predstavlja vrhunsku haute joaillerie dugu.

Očaravajući i fascinantni Imperiale Joaillerie modeli dekorisani su duginim bojama, zbog kojih odmah privlače mnogo pažnje. Ovi časovnici sadrže 581 safir, u njih je uloženo više od 1.000 sati rada i teže oko 47.98 karata. Nakon prvog pogleda na ovu kreaciju, statistika vam nikako neće biti bitna, jer će emocije doći u centar vaše pažnje, zbog suptilno gradiranih nijansi koje su otjelotvorenje čitavog spektra boja – od veličanstvene ljubičaste, koja je inače amblemska boja Imperiale kolekcije, do anis zelene i čitavih galaksija plave, crvene i žute, sa hiljadu i jednom nijansom i pravim efektom kaleidoskopa.

 Inovativne i stručne ruke juvelira i časovničara u ženevskim ateljeima Chopard brenda kreirale su ovo izuzetno remek djelo. Vrhunski majstori zanata dali su novi život 18-karatnom zlatu, koje je prekriveno safirima u cjelini. Kruna ovih modela dekorisana je ametistima. Ispod ove svjetlucave površine, sakriveno i pritajeno kuca samonavijajući mehanizam. U potpunosti proizveden u njihovim radionicama, Chopard 01.03-C mehanizam koji pokreće Imperiale Joaillerie model kuca sa frekvencijom od 28.800 vph, ima rezervu energije od 60 sati i nevjerovatnu preciznost. Mehanizam ovog modela može se vidjeti kroz poleđinu časovnika, koja je namjerno kreirana kao prozor u neki skriveni svijet iz bajke.

Boje duge koje možemo vidjeti na ovom modelu savršeno simbolišu kolekciju kojoj pripadaju. Imperial linija ima nevjerovatnu auru i magnentnu privlačnost koju osjećaju sve dame. Ovi modeli časovnika predstavljaju transponovanje kodova identiteta u moderne interpretacije, odnosno senzualnu ženstvenost.

 Iako izuzetno nježni i delikatni, ovi modeli časovnika vodootporni su do dubine od 50 metara, dok je prečnik kućišta 40 mm. Mehanizam koji oživljava ovaj sat ima 27 dragulja i jednu osovinu, a njegov prečnik je 28.80 mm. Kazaljke su napravljene od zlatno toniranog materijala, dok se na brojčaniku mogu vidjeti centralni displeji za sate i minute.

 
 
TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

Da biste uživali u tropskim temperaturama i vrelim danima sa suncem koje odbija da prestane da sija, nekada ste morali da putujete u udaljene krajeve svijeta…

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Špansko ostrvo Majorka nije poznato samo po ljepotama i bogatoj istoriji koju nudi svojim turistima. Ovo ostrvo krije tajnu jedne porodice koja izrađuje unikatnu obuću

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

Saradnja eminentnih modnih brendova sa poznatim ličnostima postala je trend u svijetu.Pa šta ako je iz Diora otišao Raf Simons? Stigla je Rijana.

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

Kreiran od strane francuske juvelirske kuće Van Cleef& Arpels krajem 1930. godine prošlog vijeka božanstveni “Paillette“ motiv ponovo se vratio na velika vrata

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

Pravi džentlmeni bi trebalo da uvijek mudro i pažljivo biraju šik okvire naočara, bez obzira da li se radi o onima za vid ili za sunce.

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Bulgari Serpenti kolekcija nikako nije novitet za sve dame koje prate modu…

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

Granica je pomjerena - Richard Mille RM027 svoje mjesto prepušta konceptu kompanije Montblanc - TimeWalker Pythagora UltraLight, časovniku koji teži samo 15 grama.

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

Richard Mille brend nam još jednom predstavlja fenomenalni novitet, posvećen Rafaelu Nadalu…U pitanju je njihov novi RM 35-02 Rafael Nadal Quartz-TPT časovnik, koji