Aksesoar

MAGIČNA CHOPARD KOLEKCIJA

Chopard brend predstavio je očaravajuću kolekciju haute nakita, na Paris Couture Fashion Weeku, koja je ispunjena magijom i fantazijom svijeta živih boja…

Godinu dana nakon što su postali član Federation Francaise de la Couture, omiljena juvelirska i časovničarska kuća predstavila je kolekciju koja koristi zlato i titanijum kao okvir za svjetlucave, višebojne drage kamenčiće.

Kolekcija sadrži tri titanijumske narukvice sa dragim kamenjem, intrigantnu ogrlicu, par skulpturnih minđuša od žada i Fleurs d’Opales, odnosno trodjelnu kolekciju prstenja.

Predivne narukvice predstavljaju nam upotrebu modernih juvelirskih tehnika, sa predivnim efektom. Titanijumski dizajni savršeno odgovaraju ljepoti dragog kamenja, pa tako svaka narukvica izgleda kao uređeni haos koji se sastoji od različitih boja. Motivi poput leptira, cvijeća i čipke su glavni akcenti ove kolekcije. Jedna od narukvica sadrži leptire koji se mogu odvojiti i nositi kao minđuše ili broš.

Ogrlica koristi šablon skrola i živahne pink, crvene, ljubičaste i plave nijanse, i na taj način kreira očaravajuće sazvežđe dragog kamenja, koje kulminira 14-karatnim tanzanitom. Skultpurne minđuše od žada su nešto što će privući svačiju pažnju, a okružene su malenim svjetlucavim dijamantima.

Kolekcija prstenja je fokusirana na opal, koji je okružen laticama napravljenim od tsavorita, pink safira, dijamanata i spinela. Ova sjajna kolekcija je definitivno idealni način da svom glamuroznom večernjem izgledu dodate dašak boje.


 
Pročitajte slijedeći tekst: RADOST LJETNJE SEZONE UZ SAVREMENI CHIC
 
TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

Da biste uživali u tropskim temperaturama i vrelim danima sa suncem koje odbija da prestane da sija, nekada ste morali da putujete u udaljene krajeve svijeta…

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Špansko ostrvo Majorka nije poznato samo po ljepotama i bogatoj istoriji koju nudi svojim turistima. Ovo ostrvo krije tajnu jedne porodice koja izrađuje unikatnu obuću

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

Saradnja eminentnih modnih brendova sa poznatim ličnostima postala je trend u svijetu.Pa šta ako je iz Diora otišao Raf Simons? Stigla je Rijana.

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

Kreiran od strane francuske juvelirske kuće Van Cleef& Arpels krajem 1930. godine prošlog vijeka božanstveni “Paillette“ motiv ponovo se vratio na velika vrata

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

Pravi džentlmeni bi trebalo da uvijek mudro i pažljivo biraju šik okvire naočara, bez obzira da li se radi o onima za vid ili za sunce.

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Bulgari Serpenti kolekcija nikako nije novitet za sve dame koje prate modu…

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

Granica je pomjerena - Richard Mille RM027 svoje mjesto prepušta konceptu kompanije Montblanc - TimeWalker Pythagora UltraLight, časovniku koji teži samo 15 grama.

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

Richard Mille brend nam još jednom predstavlja fenomenalni novitet, posvećen Rafaelu Nadalu…U pitanju je njihov novi RM 35-02 Rafael Nadal Quartz-TPT časovnik, koji