Aksesoar

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

Saradnja eminentnih modnih brendova sa poznatim ličnostima postala je trend u svijetu.Pa šta ako je iz Diora otišao Raf Simons? Stigla je Rijana. 

Modna kuća Dior pružila je slavnoj pjevačici šansu da po drugi put za njih kreira liniju naočara za sunce. Prva linija koju je Rijana potpisala za Dior bila je Secret Garden. Najnovija kolekcija inspirisana je junakom filma Star Trek, La Forge.

“Ja sam opsjednuta Dior naočarama za sunce”, sapštila je Rijana. "Provela sam čitav dan sa svojim timom u Dior modnoj kući, posmatrajući njihove pređašnje dizajne. Pretraživala sam fajlove i arhive u želji da otkrijem šta je sve rađeno u prošlosti, ali i u želji da se upoznam sa novim materijalima. Pravila sam skice iznova i iznova, sve dok nijesam postigla željeni rezultat. Izabrali smo boje i materijale već istog dana, a nakon toga trebalo je samo nekoliko nedjelja da se pojavi prototip".

Ove naočare futurističkog dizajna, prodavaće se po cijeni od 840 do 1950 dolara, koliko će koštati model sa detaljima od 24 karatnog zlata. Prodavaje se u Dior prodavnicama već početkom juna.

Nakon ove saradnje, šta drugo da kažemo osim da moda doživljava takozvanu “Rijanizaciju”, jer je do sada već ostvarila saradnje sa Manolo Blahnik kompanijom, Pumom i sada sa Diorom. Šta će sljedeće kreirati Rijana, baš nas zanima?

 
Pročitajte slijedeći tekst: LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA
 
TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

Da biste uživali u tropskim temperaturama i vrelim danima sa suncem koje odbija da prestane da sija, nekada ste morali da putujete u udaljene krajeve svijeta…

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Špansko ostrvo Majorka nije poznato samo po ljepotama i bogatoj istoriji koju nudi svojim turistima. Ovo ostrvo krije tajnu jedne porodice koja izrađuje unikatnu obuću

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

Kreiran od strane francuske juvelirske kuće Van Cleef& Arpels krajem 1930. godine prošlog vijeka božanstveni “Paillette“ motiv ponovo se vratio na velika vrata

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

Pravi džentlmeni bi trebalo da uvijek mudro i pažljivo biraju šik okvire naočara, bez obzira da li se radi o onima za vid ili za sunce.

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Bulgari Serpenti kolekcija nikako nije novitet za sve dame koje prate modu…

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

Granica je pomjerena - Richard Mille RM027 svoje mjesto prepušta konceptu kompanije Montblanc - TimeWalker Pythagora UltraLight, časovniku koji teži samo 15 grama.

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

Richard Mille brend nam još jednom predstavlja fenomenalni novitet, posvećen Rafaelu Nadalu…U pitanju je njihov novi RM 35-02 Rafael Nadal Quartz-TPT časovnik, koji

LUKSUZNI KOFERI INSPIRISANI GRČKOM

LUKSUZNI KOFERI INSPIRISANI GRČKOM

Dizajnerka Sofija Sančez vas priprema za putovanja lansirajući najnoviju kolekciju ekskluzivnih putnih kofera The Luxury Collection’s Iconic Hotels in Greece.