Aksesoar

TOP 5 - NAJSKUPLJE CIPELE SVIJETA

Iznenađujuća činjenica – kada se posmatra 5 najskupljih cipela svijeta, 4 pripadaju poznatom dizajneru Stuartu Weitzmanu…

On koristi jedinstvene materijale i svim detaljima posvećuje dosta pažnje, a to je glavni razlog zašto neki od njihovih modela koštaju i po nekoliko miliona dolara. Mnoge cipele sa ove liste pojavile su se u nekoliko filmova, viđene su na crvenom tepihu i mnoge poznate zvijezde ih nose. Bez daljeg odlaganja, mi vam predstavljamo našu listu 5 najskupljih cipela svijeta.

5. Stuart Weitzman - “Ruby Slippers”: $1.600.000

Ruby Slippers ovog poznatog dizajnera predstavljaju par neobičnih cipela, dekorisanih sa 642 luksuzna rubina i jednom funtom platine. Ali, zbog upotrebe crvenog satena, ove cipele su veoma elegantne. Prvi put su viđene u izlogu luksuzne Harrods robne kuće u Londonu, 2003. godine. Nekoliko godina kasnije, prodate su anonimnom kupcu, za više od 1.6 miliona dolara.

4. Stuart Weitzman - “Tanzanite Heels”: $2.000.000

Ime ovih predivnih luksuznih cipela potiče od činjenice da one sadrže 185 karata plavog tanzanite. Štaviše, ukrašene su i sa 28karatnim dijamantima, što u potpunosti opravdava njihovu cijenu od dva miliona dolara.

3. Stuart Weitzman - “Cinderella Slippers”: $2.000.000

Stuart Weitzman Cinderella Slippers je 2004. godine nosila Alison Kraus, na dodjeli Oskara. Ovo su zaista fantastične cipele, dekorisane sa 565 dijamanata. One predstavljaju nevjerovatno remek djelo mode i dizajna.

2. Stuart Weitzman - “Rita Hayworth” Heels: $3.000.000

Rita Hayworth bila je jedna od najboljih glumica i pjevačica ovog svijeta. Sa takvom reputacijom, ona je naručila cipele koje bi prikazale njenu ličnost. Stuart Weitzman Rita Hayworth cipele su zaista impresivne i elegantne. Njena ćerka naslijedila je ovo bogatstvo, i trenutno ih koristi kao dekor u svom domu. A kako i ne bi, kada nose cijenu od 3.000.000 dolara.

1. Harry Winston - “Ruby Slippers”: $3.000.000

Ove cipele dizajnirao je Harry Winston brend, sa ciljem proslavljanja 50. godišnjice Čarobnjaka iz Oza. Njihove Ruby Slippers koštaju nešto više od tri miliona dolara i ukrašene su sa preko 4.600 komada dragog kamenja. Ovo su inače, ubedljivo najskuplje cipele na svijetu.


 
Pročitajte slijedeći tekst: DIORIFIC TORBE - DIOR
 
TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

Da biste uživali u tropskim temperaturama i vrelim danima sa suncem koje odbija da prestane da sija, nekada ste morali da putujete u udaljene krajeve svijeta…

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Špansko ostrvo Majorka nije poznato samo po ljepotama i bogatoj istoriji koju nudi svojim turistima. Ovo ostrvo krije tajnu jedne porodice koja izrađuje unikatnu obuću

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

Saradnja eminentnih modnih brendova sa poznatim ličnostima postala je trend u svijetu.Pa šta ako je iz Diora otišao Raf Simons? Stigla je Rijana.

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

Kreiran od strane francuske juvelirske kuće Van Cleef& Arpels krajem 1930. godine prošlog vijeka božanstveni “Paillette“ motiv ponovo se vratio na velika vrata

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

Pravi džentlmeni bi trebalo da uvijek mudro i pažljivo biraju šik okvire naočara, bez obzira da li se radi o onima za vid ili za sunce.

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Bulgari Serpenti kolekcija nikako nije novitet za sve dame koje prate modu…

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

Granica je pomjerena - Richard Mille RM027 svoje mjesto prepušta konceptu kompanije Montblanc - TimeWalker Pythagora UltraLight, časovniku koji teži samo 15 grama.

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

Richard Mille brend nam još jednom predstavlja fenomenalni novitet, posvećen Rafaelu Nadalu…U pitanju je njihov novi RM 35-02 Rafael Nadal Quartz-TPT časovnik, koji