Aksesoar

ZILLI - naočare od zlata

Zilli luksuzni brend, prvi put je zakoračio u svijet luksuza kreiranjem veoma kvalitetnih i skupocjenih kožnih jakni…

Kao predvodnik u trci kreiranja luksuznih kožnih jakni, ovaj francuski brend takođe se posvetio kreiranju luksuzne muške mode. Njihova najnovija kreacija su trendi zlatne naočare nazvane Flamel. One su pune elegancije, a kreirane su kombinovanjem kreativnosti i visoke tehnologije u Japanu. Nekoliko radionica u Japanu specijalizovano je za kreiranje visoko kvalitetnih i luksuznih naočara. Mali komadići 18karatnog zlata pretvoreni su u zlatne ramove u verziji od žutog i bijelog zlata. U njih je utisnut mali komad japanske keramike sa Zilli logoom, što je prvi put da ova kompanija kombinuje zlato i crnu keramiku u svojim kreacijama.

Iznutra, ram je djelimično prekriven ručno poliranim celuloznim acetatom u šablonu šahovske table. Sa spoljnje strane, donji dio rama je urađen u mahagoni tonovima, sa nijansama crvene i crne boje. Ove naočare imaju višeslojna polarizovana solarna stakla sa internim i eksternim slojem anti-refleks, kao i zaštitom od UVA i UVB zračenja. Stakla su dostupna u verzijama braon i tamno sive boje. Ostali elementi ovih naočara, poput šrafova i stega napravljeni su od čistog zlata.

Dvije verzije ovih modernih i luksuznih Flamel naočara su dostupne u ograničenom izdanju od 50 komada – naočare za sunce i naočare za vid. Od ovog mjeseca, one se mogu kupiti u odabranim Zilli prodavnicama.


 
Pročitajte slijedeći tekst: CHANEL RANAC
 
TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

TRENDI NAOČARE ZA LJETO 2016

Da biste uživali u tropskim temperaturama i vrelim danima sa suncem koje odbija da prestane da sija, nekada ste morali da putujete u udaljene krajeve svijeta…

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

PEDRO GARCIA - CIPELE KOJE OBOŽAVAJU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE

Špansko ostrvo Majorka nije poznato samo po ljepotama i bogatoj istoriji koju nudi svojim turistima. Ovo ostrvo krije tajnu jedne porodice koja izrađuje unikatnu obuću

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

POGLEDAJTE NAOČARE KOJE JE RIJANA KREIRALA ZA DIOR

Saradnja eminentnih modnih brendova sa poznatim ličnostima postala je trend u svijetu.Pa šta ako je iz Diora otišao Raf Simons? Stigla je Rijana.

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

LUKSUZNA VAN CLEEF & ARPELS KOLEKCIJA

Kreiran od strane francuske juvelirske kuće Van Cleef& Arpels krajem 1930. godine prošlog vijeka božanstveni “Paillette“ motiv ponovo se vratio na velika vrata

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

DUNHILL KOLEKCIJA NAOČARA ZA DŽENTLMENE

Pravi džentlmeni bi trebalo da uvijek mudro i pažljivo biraju šik okvire naočara, bez obzira da li se radi o onima za vid ili za sunce.

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

BULGARI SERPENTI – UVIJEK U CENTRU PAŽNJE

Bulgari Serpenti kolekcija nikako nije novitet za sve dame koje prate modu…

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

MONTBLANC PYTHAGORA 15 GRAMA SAVRŠENSTVA

Granica je pomjerena - Richard Mille RM027 svoje mjesto prepušta konceptu kompanije Montblanc - TimeWalker Pythagora UltraLight, časovniku koji teži samo 15 grama.

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

NOVI SAT U ČAST RAFAELA NADALA

Richard Mille brend nam još jednom predstavlja fenomenalni novitet, posvećen Rafaelu Nadalu…U pitanju je njihov novi RM 35-02 Rafael Nadal Quartz-TPT časovnik, koji