Beauty

MIRISNI GUERLAIN KARNEVAL

Čini se da Guerlain pokreće mirisni karneval. Nakon što su nedavno lansirali kolekciju parfema My exclusive collection, evo nove kolekcije Colour Collection Flacon Quadrilobé.

Nova kolekcija sadrži pet mirisa kao odgovor na izazov, kako kreirati parfeme sa asocijacijom na određenu boju. Pet mirisnih nota, pet sastojaka, pet boja i pet bočica koje simbolizuju drago kamenje, izrađeni su u luksuznoj kutiji od ametista sa Guerlain simbolom sunčevog kamena. Svaka bočica je obojena u određenu vrstu dragog kamena i ima specifičan miris odabran iz Les Exclusifs kolekcije.

L’Heure de Nuit (2012) je svojevrstan omaž legendarnom parfemu L’Heure Bleue. Parfem sadrži u sebi cvijet pomorandže, vanilu, suncokret, iris, sandalovinu i mošus. Oriental Brûlant (2008) je koktel bilja, badema, tonka južnoafričkog sjemena, putenog carnal drveta. Santal Royal (2014) sadrži orijentalno drvo sa mirisima sandalovine, jasmina, ruže i kože. Spiritualni Double Vanille (2007) pojavljuje se u amber bočici sa mirisom koji kombinuje rum, kedar, vanilu i začinsko bilje. L’Eau de Parfum du 68 (2013) je u flašici koja simbolizuje ametist, a sadrži alhemiju ruže, začina, suncokreta, kedra i benzoina.

Kolekcija parfema Colour Collection Flacon Quadrilobé biće dostupna od juna u Guerlain butiku na Place Vendome u Parizu, u bočici od 125 ml po cijeni od 726 dolara.

 
Pročitajte slijedeći tekst: TOM FORD ORCHID SOLEIL PARFEM
 
8 TRENDY LJETNJIH RUŽEVA ZA USNE

8 TRENDY LJETNJIH RUŽEVA ZA USNE

Sa prvim sunčevim zracima oblačimo laganiju odjeću i nosimo veselije boje. Isto važi i za šminku.

10 PARFEMA KOJI MIRIŠU NA LJETO

10 PARFEMA KOJI MIRIŠU NA LJETO

Na korak smo od ljeta. Vrijeme je da teške zimske parfeme zamijenite lepršavim i laganim notama koje mirišu na plažu, vrelinu pijeska i slanoću mora.

TOM FORD ORCHID SOLEIL PARFEM

TOM FORD ORCHID SOLEIL PARFEM

Prije samo nekoliko dana predstavili smo vam kolekciju šminke čuvenog Tom Ford brenda, koji je odlučio da nam pomogne da dočekamo ljeto spremne…

TOM FORD KOLEKCIJA ŠMINKE SOLEIL 2016

TOM FORD KOLEKCIJA ŠMINKE SOLEIL 2016

Temperature rastu, tako da vašu tešku zimsku šminku morate da zamijenite lakom i prozračnom šminkom. Neka vaše lice izgleda kao da ga je sunce poljubilo. Zato je na

PETO REIZDANJE LEGENDARNOG PARFEMA CHANNEL NO.5

PETO REIZDANJE LEGENDARNOG PARFEMA CHANNEL NO.5

Channel No. 5 je definitivno parfem koji je doživio najviše reizdanja. Legendarni parfem za koji je Merilin Monro tvrdila da spava "obučena" samo u dvije tri

MAC FLAMINGO PARK KOLEKCIJA

MAC FLAMINGO PARK KOLEKCIJA

Kako rastu temperature, tako raste i naša opsesija za novim, ljetnjim izgledima…

DOLCE&GABBANA KOLEKCIJA ŠMINKE ZA LJETO

DOLCE&GABBANA KOLEKCIJA ŠMINKE ZA LJETO

Proslavljeni italijanski brend Dolce&Gabbana otpočeo je svoju kampanju za kolekciju beauty proizvoda pod nazivom “Summer in Italy” 2016.

SPECIJALNA EDICIJA GUCCI FLORA PARFEMA

SPECIJALNA EDICIJA GUCCI FLORA PARFEMA

Ovo je na neki način regeneracija Gucci Flora parfema iz 2009. U visokim notama ovog specijalnog izdanja, prepoznaju se ruža i osmantus u kombinaciji sa mirisnim voće