Beauty

PETO REIZDANJE LEGENDARNOG PARFEMA CHANNEL NO.5

Channel No. 5 je definitivno parfem koji je doživio najviše reizdanja. Legendarni parfem za koji je Merilin Monro tvrdila da spava "obučena" samo u dvije tri kapi ovog parfema, doživio je svoju novu verziju Chanel No. 5 L’Eau.

Kažu da je ovo najsvježija verzija legendarnog mirisa. Namiijenjen je prije svega mlađim generacijama kao osvježavajuća i prozračna verzija ikoničnog klasika.

U svom srcu, parfem sadrži kao osnovnu notu majsku ružu, a ekskluzivitet je upravo u tome što ovaj cvijet cvjeta samo tokom dvije nedjelje u godini u Grasu u Francuskoj. Gornje note parfema su limun, mandarina, pomorandža, neroli kao i aldehidi koji vode u srce parfema koji sadrži već pomenutu ružu, ylang-ylang, i jasmin. Kedar i beli mošus su osnovni sastojci ženstvene baze parfema.

"Želio sam da ispričam priču o ovom parfemu na jedan savremeniji način", rekao je kreator parfema. Channel No. 5 je stub Channel identiteta i dio dugogodišnje tradicije.

Miris je upakovan u moderniju kristalnu verziju dobro poznate jednostavne četvrtaste boce i već ga možete poručiti i biti na listi čekanja. Dostupan je u pakovanjima od 50 I 100 ml. Zvanično će parfem biti lansiran u septembru.

 
Pročitajte slijedeći tekst: MAC FLAMINGO PARK KOLEKCIJA
 
8 TRENDY LJETNJIH RUŽEVA ZA USNE

8 TRENDY LJETNJIH RUŽEVA ZA USNE

Sa prvim sunčevim zracima oblačimo laganiju odjeću i nosimo veselije boje. Isto važi i za šminku.

10 PARFEMA KOJI MIRIŠU NA LJETO

10 PARFEMA KOJI MIRIŠU NA LJETO

Na korak smo od ljeta. Vrijeme je da teške zimske parfeme zamijenite lepršavim i laganim notama koje mirišu na plažu, vrelinu pijeska i slanoću mora.

MIRISNI GUERLAIN KARNEVAL

MIRISNI GUERLAIN KARNEVAL

Čini se da Guerlain pokreće mirisni karneval. Nakon što su nedavno lansirali kolekciju parfema My exclusive collection, evo nove kolekcije Colour Collection Flacon Qua

TOM FORD ORCHID SOLEIL PARFEM

TOM FORD ORCHID SOLEIL PARFEM

Prije samo nekoliko dana predstavili smo vam kolekciju šminke čuvenog Tom Ford brenda, koji je odlučio da nam pomogne da dočekamo ljeto spremne…

TOM FORD KOLEKCIJA ŠMINKE SOLEIL 2016

TOM FORD KOLEKCIJA ŠMINKE SOLEIL 2016

Temperature rastu, tako da vašu tešku zimsku šminku morate da zamijenite lakom i prozračnom šminkom. Neka vaše lice izgleda kao da ga je sunce poljubilo. Zato je na

MAC FLAMINGO PARK KOLEKCIJA

MAC FLAMINGO PARK KOLEKCIJA

Kako rastu temperature, tako raste i naša opsesija za novim, ljetnjim izgledima…

DOLCE&GABBANA KOLEKCIJA ŠMINKE ZA LJETO

DOLCE&GABBANA KOLEKCIJA ŠMINKE ZA LJETO

Proslavljeni italijanski brend Dolce&Gabbana otpočeo je svoju kampanju za kolekciju beauty proizvoda pod nazivom “Summer in Italy” 2016.

SPECIJALNA EDICIJA GUCCI FLORA PARFEMA

SPECIJALNA EDICIJA GUCCI FLORA PARFEMA

Ovo je na neki način regeneracija Gucci Flora parfema iz 2009. U visokim notama ovog specijalnog izdanja, prepoznaju se ruža i osmantus u kombinaciji sa mirisnim voće