Beauty

SPECIJALNA EDICIJA GUCCI FLORA PARFEMA

Kada je moda u pitanju cvijeće je u trendu u posljednje vrijeme. Italijanski brend Gucci proslavlja 50 godina svog cvjetnog dezena ove godine, a kao dio proslave lansirao je ograničenu seriju parfema Gucci Flora.

Ovo je na neki način regeneracija Gucci Flora parfema iz 2009. U visokim notama ovog specijalnog izdanja, prepoznaju se ruža i osmantus u kombinaciji sa mirisnim voćem, mandarina, božura, kruške, bibera, mošusa, ružičastog bibera, kedra, pačulija i sandalovine. Parfem je upakovan u cvjetni dezen iz 1966. koji je osvojio srca i pažnju dama širom svijeta, Gucci cvjetnu maramu. Kao i eksterijer, dno staklene bočice će takođe ima cvjetni dezen.

Kultni miris je nastao kada su bivša američki glumica, a kasnije i princeza od Monaka, Grejs Keli i njen suprug, princ od Monaka Renije, posjetili ulicu Monte Napoleone i prodavnicu Gucci. Kao poklon za princezu Grejs, Rodolfo Gucci (jedan od tri sina Gucci osnivača Guccio Gucci), angažovao je umjetnika Vitorija Akomera da stvori cvjetni motiv na originalnoj srebrnoj ešarpi. Finalni proizvod predstavljen je kroz 43 različita motiva cvijeća, biljaka i insekata i tada je zapravo kreirana istorija.

Print je oživio u 2005. godini kada je Frida Đanini kreativna direktorka Gucci kuće lansirala proljeće-ljeto kolekciju a kasnije je to transponovano i na parfeme Flora by Gucci i Flora by Gucci Garden Collection.

 
Pročitajte slijedeći tekst: TOM FORD NOVITETI ZA MUŠKARCE
 
8 TRENDY LJETNJIH RUŽEVA ZA USNE

8 TRENDY LJETNJIH RUŽEVA ZA USNE

Sa prvim sunčevim zracima oblačimo laganiju odjeću i nosimo veselije boje. Isto važi i za šminku.

10 PARFEMA KOJI MIRIŠU NA LJETO

10 PARFEMA KOJI MIRIŠU NA LJETO

Na korak smo od ljeta. Vrijeme je da teške zimske parfeme zamijenite lepršavim i laganim notama koje mirišu na plažu, vrelinu pijeska i slanoću mora.

MIRISNI GUERLAIN KARNEVAL

MIRISNI GUERLAIN KARNEVAL

Čini se da Guerlain pokreće mirisni karneval. Nakon što su nedavno lansirali kolekciju parfema My exclusive collection, evo nove kolekcije Colour Collection Flacon Qua

TOM FORD ORCHID SOLEIL PARFEM

TOM FORD ORCHID SOLEIL PARFEM

Prije samo nekoliko dana predstavili smo vam kolekciju šminke čuvenog Tom Ford brenda, koji je odlučio da nam pomogne da dočekamo ljeto spremne…

TOM FORD KOLEKCIJA ŠMINKE SOLEIL 2016

TOM FORD KOLEKCIJA ŠMINKE SOLEIL 2016

Temperature rastu, tako da vašu tešku zimsku šminku morate da zamijenite lakom i prozračnom šminkom. Neka vaše lice izgleda kao da ga je sunce poljubilo. Zato je na

PETO REIZDANJE LEGENDARNOG PARFEMA CHANNEL NO.5

PETO REIZDANJE LEGENDARNOG PARFEMA CHANNEL NO.5

Channel No. 5 je definitivno parfem koji je doživio najviše reizdanja. Legendarni parfem za koji je Merilin Monro tvrdila da spava "obučena" samo u dvije tri

MAC FLAMINGO PARK KOLEKCIJA

MAC FLAMINGO PARK KOLEKCIJA

Kako rastu temperature, tako raste i naša opsesija za novim, ljetnjim izgledima…

DOLCE&GABBANA KOLEKCIJA ŠMINKE ZA LJETO

DOLCE&GABBANA KOLEKCIJA ŠMINKE ZA LJETO

Proslavljeni italijanski brend Dolce&Gabbana otpočeo je svoju kampanju za kolekciju beauty proizvoda pod nazivom “Summer in Italy” 2016.