Shopping

NOVA LUKSUZNA NEIMAN MARCUS RADNJA NA LONG AJLENDU

Nedavno je na Long Ajlendu otvoren još jedan u nizu šoping molova, 42. po redu Neiman Marcus najnoviji i najluksuzniji objekat.

U samom središtu ekskluzivne zone i na površini od 106.000 kvadratnih metara ova robna kuća zaista djeluje impozantno. Četvrta lokacija ovog brenda u Njujorku, ima impresivnu fasadu konstruisanu od 2.100 pločica dizajniranih tako da stvaraju utisak dizajna leptira. Unutrašnjost same zgrade je još svijetlija i impresivnija od eksterijera zgrade i čini ovaj prostor potpuno drugačijim od svih drugih dosadašnjih Neiman Marcus prostora.

Kupci i ljubitelji tehnologija će se definitivno zaljubiti u tehnički unaprijeđena memorijska ogledala kompanije MemoMI koja automatski fotografišu ili prave video od svega onoga što kupac prethodno proba, što mu na kraju omogućava da na miru, slajd po slajd pregleda sve isprobane kombinacije i na kraju napravi najbolji izbor ili putem društvenih mreža podijeli fotografiju i upita za prijateljski savjet, šta kupiti. Dakle, ono što smo do nedavno gledali u futurističkim filmovima, postaje stvarnost. Unutar radnje postoje eksterni punjači za smart telefon, ukoliko kupac želi da ga dopuni, prodavci su opremljeni iPhone opremom, omogućen je naravno i bežični internet kao i umjetnički radovi lokalnih umjetnika.

Luksuzno krilo sadrži mnoge radnje renomiranih kreatora kao što su Tory Burch, Tom Ford, Céline, zajedno sa drugim renomiranim brendovima i prodavnicama nakita, kozmetike, dizajnerskih tašni, a u zgradi se takođe nalaze i SPA centar i šarmantni Neiman Marcus café.

 
Pročitajte slijedeći tekst: BENTLEY MODNA KOLEKCIJA
 
DOLCE&GABBANA SUNSHINE KOLEKCIJA

DOLCE&GABBANA SUNSHINE KOLEKCIJA

Dolce&Gabbana udružili su svoju kreativnost sa Net-a-Porter timom, kako bi lansirali ekskluzivnu liniju nazvanu “Sunshine Collection” koja je dio kolecije “Ita

NOVI BOTTEGA VENETA BUTIK U KALIFORNIJI

NOVI BOTTEGA VENETA BUTIK U KALIFORNIJI

Njihov novi prodajni prostor nalazi se u Beverli Hilsu, i predstavlja 500 m2 luksuznog raja, ispunjenog torbama, malim kožnim predmetima, ready-to-wear kolekcijama, naki

MAX MARA – NOVITETI OGRANIČENOG IZDANJA

MAX MARA – NOVITETI OGRANIČENOG IZDANJA

Ova jedinstvena izdanja inspirisana su Gertrudom Vanderbilt Vitni, osnivačem Whitney Muzeja američke umjetnosti u Njujorku.

NOVI DIOR BUTIK INSPIRISAN UMJETNOŠĆU

NOVI DIOR BUTIK INSPIRISAN UMJETNOŠĆU

Smještena nadomak Art People galerije, nova dvospratna Dior prodavnica izdvaja se u ovom kraju grada zbog svog pariskog izgleda i francuske privlačnosti.

ARMANI EXCHANGE – URBANI STIL ZA PROLJEĆE/LJETO 2016

ARMANI EXCHANGE – URBANI STIL ZA PROLJEĆE/LJETO 2016

Armani Exchange predstavlja nam sve te elemente, skrojene kao odjevni predmet za urbane ljude, čijim tijelom pulsira energija grada, zabave i uzbuđenja.

FENDI U ZEMLJI CVIJEĆA

FENDI U ZEMLJI CVIJEĆA

Oni su odlučili da kreiraju svoju prodavnicu cvijeća, koja će se nalaziti u njihovom Ginza Pop up butiku.

PRVI NJUJORŠKI BALMAIN BUTIK

PRVI NJUJORŠKI BALMAIN BUTIK

Smješten u Sohou, Balmain butik će oduševiti sve ljubitelje mode svojom ponudom muške i ženske mode, kao i aksesoara i nove kolekcije Balmain Kid. Kreativni direktor

EGZOTIČNA GUCCI PRE-FALL 2016 KAMPANJA

EGZOTIČNA GUCCI PRE-FALL 2016 KAMPANJA

Na kampanji je radio Glen Lučford, dok je za stajling bila zadužena Džejn Hau.