Shopping

PRVI NJUJORŠKI BALMAIN BUTIK

Njujorčani su dobili dodatnu dozu stila, otvaranjem prvog američkog Balmain butika…

Smješten u Sohou, Balmain butik će oduševiti sve ljubitelje mode svojom ponudom muške i ženske mode, kao i aksesoara i nove kolekcije Balmain Kid. Kreativni direktor ove pariske modne kuće, Olivije Rusting, bio je veoma samouvjeren kada je lokacija bila u pitanju: “Amerika me inspiriše. Divim se unikatnom i otvorenom duhu, različitim ljudima i impresivnoj kulturi – a Njujork ima sve to, puta hiljadu”, rekao je.

Za enterijer njihovog butika od 215 m2, Olivije Marti i Karl Furnijer iz Studija KO su bili zaduženi i odlučili su da mu podare svježi preokret, koji je zasnovan na skorašnjim dizajnima ovog brenda. Novi prostor u Sohou kao referencu ima Vilu Balmain, predivnu vikendicu na italijanskom ostrvu Elba.

Prostor novog butika dizajniran je tako da nas neodoljivo podsjeća na enterijer moderne kuće koja je smještena mediteranskoj stijeni, a smješten je unutar građevine koja datira iz 19.vijeka. Istorija Balmain brenda protkana je u svakom detalju koji ovdje možemo vidjeti.

Sa elegantnim detaljima od zlata i mesinga, impresivnim ogledalima i replikama klasičnih dizajna namještaja dvadesetog vijeka, najbolji element ovog butika je glomazna replika klasične grčke statue iz devetnaestog vijeka, koja nas podsjeća na kolekciju klasičnih terakota figurica, koje je sakupljao Pjer Balmain.

 
Pročitajte slijedeći tekst: EGZOTIČNA GUCCI PRE-FALL 2016 KAMPANJA
 
DOLCE&GABBANA SUNSHINE KOLEKCIJA

DOLCE&GABBANA SUNSHINE KOLEKCIJA

Dolce&Gabbana udružili su svoju kreativnost sa Net-a-Porter timom, kako bi lansirali ekskluzivnu liniju nazvanu “Sunshine Collection” koja je dio kolecije “Ita

NOVI BOTTEGA VENETA BUTIK U KALIFORNIJI

NOVI BOTTEGA VENETA BUTIK U KALIFORNIJI

Njihov novi prodajni prostor nalazi se u Beverli Hilsu, i predstavlja 500 m2 luksuznog raja, ispunjenog torbama, malim kožnim predmetima, ready-to-wear kolekcijama, naki

MAX MARA – NOVITETI OGRANIČENOG IZDANJA

MAX MARA – NOVITETI OGRANIČENOG IZDANJA

Ova jedinstvena izdanja inspirisana su Gertrudom Vanderbilt Vitni, osnivačem Whitney Muzeja američke umjetnosti u Njujorku.

NOVI DIOR BUTIK INSPIRISAN UMJETNOŠĆU

NOVI DIOR BUTIK INSPIRISAN UMJETNOŠĆU

Smještena nadomak Art People galerije, nova dvospratna Dior prodavnica izdvaja se u ovom kraju grada zbog svog pariskog izgleda i francuske privlačnosti.

ARMANI EXCHANGE – URBANI STIL ZA PROLJEĆE/LJETO 2016

ARMANI EXCHANGE – URBANI STIL ZA PROLJEĆE/LJETO 2016

Armani Exchange predstavlja nam sve te elemente, skrojene kao odjevni predmet za urbane ljude, čijim tijelom pulsira energija grada, zabave i uzbuđenja.

FENDI U ZEMLJI CVIJEĆA

FENDI U ZEMLJI CVIJEĆA

Oni su odlučili da kreiraju svoju prodavnicu cvijeća, koja će se nalaziti u njihovom Ginza Pop up butiku.

EGZOTIČNA GUCCI PRE-FALL 2016 KAMPANJA

EGZOTIČNA GUCCI PRE-FALL 2016 KAMPANJA

Na kampanji je radio Glen Lučford, dok je za stajling bila zadužena Džejn Hau.

SMJELOST I AROGANCIJA - VERSUS VERSACE

SMJELOST I AROGANCIJA - VERSUS VERSACE

“Volim ljude sa čvrstim stavom. To je ta smjelost koju predstavljamo u Versus Versace kolekciji, kako ovoj novoj, tako i u svim prethodnim”, rekla je Donatela Versa