In Montenegro

LUKSUZNI HOTEL HEMERA - PODGORICA

Hotel Hemera sublimira izuzetna dizajnerska rješenja, kako u izboru materijala, tako i u dizajnu namještaja i organizaciji prostora...

Novootvoreni Hotel Hemera nalazi se u centru Podgorice, u Njegoševoj ulici broj 17. Kapaciteta je 15 luksuznih soba od kojih neke, svojom organizacijom, omogućavaju korišćenje i u vidu apartmana. Sve sobe su opremljene luksuznim kupatilima karakterističnim po posebnim tehničkim i estetskim rješenjima.  Dizajniran kao lux gradski hotel, Hemera je arhitektonska cjelina visokih estetskih standarda koncipiran kao višenamjenski hotelsko-ugostiteljski sadržaj na preko 1.200 metara kvadratnih.

Specijalno dizajniran namještaj visokih estetskih vrijednosti i izuzetne udobnosti i komfora, svaku sobu čini različitom u vizuelnom smislu i gostima svaki put omogućava užitak boravka u potpuno drugačijem prostoru. Posebno mjesto zauzima welness centar sa hamamom, turskim kupatilom i teretanom. U kombinaciji sa uslugom room servisa, izuzetnom ponudom internacionalnih jela u restoranu i asortimanom poslastica, Hemera je novo nezaobilazno mjesto u Podgorici.

U sastavu hotela, pored luks smještajnih jedinica, posebno mjesto zauzimaju i dvije povezane, a ipak odvojene restoranske cjeline. Na samom ulazu u Hotel nalazi se bar-restoran, dok je na zasebnom nivou smješten intiman VIP restoran.

Hotel Hemera sublimira izuzetna dizajnerska rješenja, kako u izboru materijala implementiranih u sve arhitektonske elemente, tako u izboru i dizajnu namještaja i organizaciji enterijera. Jedan od nosećih vizuelnih elemenata je raskošna biblioteka postavljena na zidu bar-restorana, koja u kombinaciji sa centralnim bar-stolom, predstavlja želju domaćina da se gosti uvijek osjećaju dorodošlo i da u prijatnoj i srdačnoj atmosferi provedu vrijeme na ovom mjestu. Posebnu draž cjelokupnog prostora predstavljaju boje čija se igra nameće posjetiocu, ne samo kroz smjenjivanje intenziteta, već i kroz izbor kolora izuzetno smjelo suprotstavljenih rustičnim zidovima i betonski sivim podovima.

 
Pročitajte slijedeći tekst: IMAGINE... FASHION STORE BUDVA
 
PORTO MONTENEGRO POSTAJE JOŠ LUKSUZNIJI

PORTO MONTENEGRO POSTAJE JOŠ LUKSUZNIJI

Na listi Top 10 novih marina za superjahte, Porto Montenegro marina našla se na prvoj poziciji, iznad poznatih i luksuznih mediteranskih marina

REGENT PORTO MONTENEGRO - JEDINSTVENI SPA TRETMANI

REGENT PORTO MONTENEGRO - JEDINSTVENI SPA TRETMANI

Doživite jedinstveno opuštajuće iskustvo u novootvorenom hotelu...

PORTO MONTENEGRO - NOVI KONCEPT LIDA

PORTO MONTENEGRO - NOVI KONCEPT LIDA

Sa ciljem da postane glavno “IT” mjesto na obali Jadrana, Porto Montenegro najavljuje novi koncept za Lido…

SUPERWINE 2.0 U PORTU MONTENEGRO

SUPERWINE 2.0 U PORTU MONTENEGRO

Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija - ukratko, to je koncept vinskog događaja SuperWine...

ODRŽAN MODNI SPEKTAKL VIVIENNE WESTWOOD U BUDVI

ODRŽAN MODNI SPEKTAKL VIVIENNE WESTWOOD U BUDVI

Revijom kultne britanske dizajnerke otvorena je turistička sezona u Crnoj Gori.

REVIJA VIVIENNE WESTWOOD U BUDVI

REVIJA VIVIENNE WESTWOOD U BUDVI

Modni spektakl britanske dizajnerke na platou ispred Starog grada Budve.

CASA DEL MARE - SMALL HOTELS GROUP

CASA DEL MARE - SMALL HOTELS GROUP

Grupacija se bavi zakupom i upravljanjem malim hotelima i hotelskim konsaltingom...

REGENT PORTO MONTENEGRO - HOTEL & RESIDENCES

REGENT PORTO MONTENEGRO - HOTEL & RESIDENCES

Spektakularni posjed na samoj obali, prve goste primiće u ljeto 2014…