In Montenegro

REGENT PORTO MONTENEGRO - JEDINSTVENI SPA TRETMANI

Doživite jedinstveno opuštajuće iskustvo u novootvorenom hotelu...

Smješten na zavidnoj lokaciji u samom srcu Porto Montenegra - luksuzne marine za mega jahte, nedavno otvoreni hotel sa pet zvjezdica Regent Porto Montenegro, jedini hotel sa pet zvjezdica na ovom području, po prvi put predstavlja svoj impresivan portfolio Regent Spa tretmana za ovu zimsku sezonu. Postavljanjem novih standarda u segmentu spa tretmana, Regent Spa nudi holistički pristup tretmanima korištenjem metoda razvijenih na temelju drevnih tradicija i najmodernijih wellness terapija.

Uz predivan pogled na Bokokotorski zaliv sa otvorenog “infinity” bazena bez ivica i veličanstveni brdoviti krajolik koji okružuje Porto Montenegro, ovu marinu svjetske klase karakteriše kapacitet od 400 vezova za mega jahte, atraktivno naselje sa modernim kafićima, restoranima na samoj obali mora i buticima za kupce visoke platežne moći u kojima se mogu naći proizvodi kako domaćih, tako i međunarodnih dizajnerskih marki kako bi se zadovoljili ukusi i najpronicljivijih kupaca.

S obzirom da okolno drveće poprima svoje jesenje boje, Regent Spa nudi portfolio opuštajućih tretmana za zimu 2014/15 koji omogućavaju vrhunsko uživanje i potpunu relaksaciju za sve vrste gostiju, uključujući najbolje joga vježbe, tretmane za gubitak suvišnih kilograma, podmlađivanje i wellness pakete.

Regent Spa nudi cjelovit pristup za podmlađivanje, preko ponuda različitih wellness tretmana iz drevnih tradicija cijelog svijeta, do moderne opreme za opuštanje i njegu tijela. Izuzetni sadržaji obuhvataju četiri zasebne prostorije za tretman, sobu za relaksaciju, kupatilo, saunu, parno kupatilo i tursko kupatilo - hamam, kao i raznorazna osvježenja.

Visoko stručni terapeuti pažljivo su odabrali različite wellness elemente i tretmane kako bi pružili gostima vrhunsko opuštajuće iskustvo, uključujući luksuzni program sa vježbama joge, pakete tretmana za podmlađivanje, gubitak suvišnih kolograma i Spa radionice.

Luksuzni program sa vježbama joge je posebno osmišljen za one koji žele relaksaciju i podmlađivanje kako bi se oslobodili od stresa modernog života. Nudi oazu opuštajućeg mira i podmlađivanja kroz vježbe joge, meditaciju i meditaciju kojom se usklađuju um i tijelo. Ovaj paket obuhvata šestodnevni boravak sa puna četiri dana vježbi joge u jutarnjim časovima, nakon čega slijedi niz luksuznih tretmana u popodnevnim časovima, od masaže do facijalne refleksologije. Gosti će na raspolaganju imati prilagođen meni i plan vježbi koji su osmislili posebno za njih visoko kvalifikovani instruktor joge i glavni kuvar hotela Regent Porto Montenegro.

Paketi za podmlađivanje obuhvataju niz izuzetno opuštajućih tretmana za goste koji žele da uživaju. To uključuje posebno osmišljenu masažu Regent-a, nezaboravanu kombinaciju nekoliko stilova masaže iz cijelog svijeta. U ovim jedinstvenim masažama koriste se drevne vještine liječenja i terapija refleksologije za oslobađanje od napetosti, poboljšanje cirkulacije i gostima se nude brojne dobrobiti za jačanje imunog sistema, a tretman se završava luksuznim tretmanom lica pomoću Sundari proizvoda. Gosti su dobrodošli da nakon tretmana koriste wellness i spa centar.

Za goste koji žele da budu u formi i da što ljepše izgledaju na božićnim zabavama, Regent Spa je uveo izuzetan (šestodnevni) program za gubitak suvišnih kilograma koji će im pomoći da započnu novi način života. Ovaj luksuzni program je osmišljen da pomogne gostima da odrede, postignu i održavanju svoju idealnu težinu. Personalizovani plan ishrane u toku boravka u hotelu podstiče goste da konzumiraju odgovarajuće namirnice, zdrava i svježe pripremljena jela koja najviše pogoduju potrebama njihovog organizma. Svi paketi takođe nude široku paletu kardiovaskularnih vježbi osmišljenih u cilju podizanja broja otkucaja srca, ubrzanja metabolizma i gubitka suvišnih kilograma.

Za one goste koji su zainteresovani za učenje novih vještina, Regent Spa nudi Spa Radionice uz stručnu obuku o tretmanima za uljepšavanje i masažu. Uživajte u učenju sa prijateljima kako da pripremite prirodnu voćnu masku i naučite osnove intuitivne masaže. Na ovim radionicama mogu učestvovati 2-4 osobe.

Regent Porto Montenegro čine 86 soba za goste i rezidencija sa tri ugostiteljska objekta kao i specijalizovani Regent Spa na poziciji bez premca u Bokokotorskom zalivu u marini Porto Montenegro kapaciteta 400 vezova za mega jahte.

Elegantan hotel Regent Porto Montenegro je luksuzno uređen objekat koji ima 51. dvokrevetnu sobu i 35 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana i rezidencija, savremene konferencijske sadržaje i spektakularan Regent Spa. Ovaj hotel dizajniran u venecijanskom stilu nadopunjuje predivne prirodne ljepote Bokokotorskog zaliva i donosi istinski luksuz Porto Montenegro marini sa 400 vezova za mega jahte, destinaciji koja nudi ekskluzivan stil života. Nudeći gostima uglavnom mediteransku kuhinju sa primjesama azijske kuhinje iz bogate baštine kompleksa Regent Hotels & Resorts, hotel raspolaže sa svoja tri restorana - Dining Room, Library Bar i poslastičarnica Gourmet Corner - koji spadaju u najelegantnije objekte ove vrste u Crnoj Gori.

O Regentu

Regent je globalni brend luksuznih ugostiteljskih objekata koji uključuje hotele, odmarališta, stambene objekte i kruzere. U 2010. godini, Regent brend se vratio svojim azijskim korijenima kada ga je kupila kompanija FIH Regent Group sa sjedištem na Tajvanu. Regent iskustvo kombinuje istočnu jednostavnost i zapadnu eleganciju pomiješane sa velikodušnom i intuitivnom uslugom, specijalizovanim sadržajima i tradicionalnim gostoprimstvom. Regent Hotels & Resorts trenutno ima hotele na Baliju, u Pekingu, Berlinu, na ostrvu Phuket, u Singapuru, Tajvanu, i ostrvima Turks i Caicos. Kompanija Regent Seven Seas Cruises sa sjedištem na Floridi upravlja nagrađivanom flotom luksuznih kruzera srednje veličine koji posjećuju preko 300 luka širom svijeta. U 2011. godini, svi hoteli iz lanca Regent hotela su navedeni na listi najprestižnijeg svjetskog putničkog časopisa Conde Nast Travelera kao najbolji luksuzni hoteli na svijetu, čime je Regent grupa postala prva i jedina grupa međunarodnih luksuznih hotela koja je ikada dobila ovo priznanje. A 2013. godine grupa je zauzela peto mjesto na listi svjetskih luksuznih hotela gdje se istražuje za kojim luksuznim hotelima postoji najveća potražnja.

 

REGENT PORTO MONTENEGRO

Obala BB, Porto Montenegro, 85 320 Tivat, Crna Gora

Tel: + 382 (0) 32 660 660

reservation.pm@regenthotels.com


 
Pročitajte slijedeći tekst: PORTO MONTENEGRO - NOVI KONCEPT LIDA
 
PORTO MONTENEGRO POSTAJE JOŠ LUKSUZNIJI

PORTO MONTENEGRO POSTAJE JOŠ LUKSUZNIJI

Na listi Top 10 novih marina za superjahte, Porto Montenegro marina našla se na prvoj poziciji, iznad poznatih i luksuznih mediteranskih marina

PORTO MONTENEGRO - NOVI KONCEPT LIDA

PORTO MONTENEGRO - NOVI KONCEPT LIDA

Sa ciljem da postane glavno “IT” mjesto na obali Jadrana, Porto Montenegro najavljuje novi koncept za Lido…

SUPERWINE 2.0 U PORTU MONTENEGRO

SUPERWINE 2.0 U PORTU MONTENEGRO

Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija - ukratko, to je koncept vinskog događaja SuperWine...

ODRŽAN MODNI SPEKTAKL VIVIENNE WESTWOOD U BUDVI

ODRŽAN MODNI SPEKTAKL VIVIENNE WESTWOOD U BUDVI

Revijom kultne britanske dizajnerke otvorena je turistička sezona u Crnoj Gori.

REVIJA VIVIENNE WESTWOOD U BUDVI

REVIJA VIVIENNE WESTWOOD U BUDVI

Modni spektakl britanske dizajnerke na platou ispred Starog grada Budve.

CASA DEL MARE - SMALL HOTELS GROUP

CASA DEL MARE - SMALL HOTELS GROUP

Grupacija se bavi zakupom i upravljanjem malim hotelima i hotelskim konsaltingom...

REGENT PORTO MONTENEGRO - HOTEL & RESIDENCES

REGENT PORTO MONTENEGRO - HOTEL & RESIDENCES

Spektakularni posjed na samoj obali, prve goste primiće u ljeto 2014…

SUTOMORE DOBIJA HOTEL KEMPINSKI?

SUTOMORE DOBIJA HOTEL KEMPINSKI?

Na mjestu hotela "Ineks Zlatna obala" u Sutomoru trebalo bi da bude izgrađen hotel koji će biti dio čuvenog lanca "Kempinski"...