LUXURY MONTENEGRO.ME

Luxury Montenegro je vodič kroz luksuzni život u Crnoj Gori...

Predstavlja najbolje od najboljeg iz svijeta luksuza, najnovije modne kolekcije, prestižni nakit i satove, egzotične desti-nacije, enterijere i eksterijere luksuznih vila, najskuplje automobile, motore, privatne avione, grandiozne jahte i druge naj-popularnije svjetske trendove.

U prvoj fazi Luxury Montenegro će poslovati na crnogorskom jeziku, a u narednih mjesec dana kreću verzije na ruskom i engleskom jeziku.

LUXURY GRUPA  

Luxury Group je kompanija koja posluje na 3 kontinenta (Evropa, Amerika, Azija), na 8 jezika i pokriva tržište za 1.94 mili-jarde ljudi i više od 821 milion internet korisnika.

Kao najbrže rastući Luxury internet koncept na svetu, koji posluje globalno na engleskom jeziku www.luxurytopics.com, u Kini www.luxuryguidechina.com, Češkoj www.luxuspraha.cz, Hrvatskoj www.luxmagazine.hr, Bangladešu www.luxury.com.bd i Srbiji www.luxlife.rs, sada proširuje svoje poslovanje i u Crnoj Gori.

Zajedno sa crnogorskim partnerima Luxury Group je pokrenula portal Luxury Montenegro i isti će raditi po najvišim stan-dardima Luxury Group-e.

Luxury Group sarađuje sa više od 80 globalnih klijenata: Chopard, Tag Heuer, IWC, Breitling, Armani, Hugo Boss, Trussardi, BMW, Mercedes, Audi, Hotel Kempinski, Lancome Paris, Frey Wille, Net Jet, Emirates, Quatar Airlines i brojni drugi su prava garancija kvaliteta usluga koje pružaju portali Luxury Group-a… Naše klijente možete pogledati na linku http://www.luxurytopics.com/info/advertising