CIGARE

DAVIDOFF CIGARE - NIKARAGVA!

Ovo je veoma poseban proizvod za ljubtelje cigara… Davidoff brend otkrio je svoju prvu Nikaragva liniju cigara, Davidoff Nicaragua…

100 procentna Puro Nicaraguan mješavina sastoji se od desetogodišnjeg Habano Seed Nicaragua Rosado omotača predivne braon boje, sa povezom od Jalape i mješavinom duvana od Esteli, Condega i Ometempe, kako bi uživaoci cigara mogli da uživaju u slatkim i gorkim notama.

Cigara započinje bijelim biberastim notama dopunjenim tipičnom stimulacijom Nikaragve. Nakon toga postaje blaže i daje određeni nivo slatkoće sa ukusom pržene kafe i tamne gorke čokolade. Prije poslednjeg dima, cigara dodatno nadograđuje vaše iskustvo i daje balans koji je sinonim ovog brenda.

U prodaji će biti dostupna sredinom ovog mjeseca, a imaće tri formata – Toro, Robusto i Short Corona. Imaće i nove aksesoare kao što je sekač, napravljen od oštrog nerđajućeg čelika. A tu je i ergonomski upaljač, Jetflame Nicaragua.


 
 
4th CIGAR SMOKING WORLD CHAMPIONSHIP 2013.

4th CIGAR SMOKING WORLD CHAMPIONSHIP 2013.

Nakon tri dana hedonističke opsade Splita, gosti koji su pristigli sa svih krajeva svijeta, svojim kućama su se vratili prepuni utisaka ...