Delicious

DA LI STE PROBALI BAKINGEMSKU PALATU OD ŽELEA?

Da li ste ikada bili u prilici da vidite kako izgleda luksuzna prodavnica koja prodaje isključivo skulpture od jestivog želea?

Zaboravite na klasične torte, one su pase. Sada su u modi skulpture od želea kojima ćete impresionirati vaše goste. Sve ovo sada je moguće zahvaljući majstorima kulinarske arhitekture, Bompas i Parr. Da li se sjećate njihovog čokoladnog vodopada? Veličanstven prizor.

Sada je u robnoj kući Harrods u odjeljku za hranu, moguće kupiti ove izuzetne kreacije poznatije kao Harrods Jelly Parlour. Oni ne izgledaju kao želatinasti slatkiši koji su se jeli tokom 80-tih i 90-tih godina prošlog vijeka - u pitanju su prava remek djela. Čista umjetnost. Pitanje je samo da li biste pojeli Bakingemsku palatu od želatina ili katedralu Svetog Pavla?

Možete kupiti kulinarsku građevinu bilo kakvog ukusa, kreiranu od strane vrhunskih alhemičara. Pravo zadovoljstvo za vaša nepca sigurno će biti žele sa ukusom svježeg sezonskog voća, sa ukusom kardamoma ili kombinacije crvenog vina i šljive. Za ljubitelje pića, tu je izuzetan ukus absinta i limete. Mnogo opcija je u ponudi. Ukoliko putujete u London, naša topla preporuka je da ovo zadovoljstvo nikako ne propustite.

 
Pročitajte slijedeći tekst: PLATINASTA KROFNA OD 150 DOLARA
 
NOVA EDICIJA JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

NOVA EDICIJA JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

Kako je ove godine sve u simbolu kineske Godine Majmuna, mnogi brendovi nijesu odoljeli da izbace svoje specijalne edicije. Tom trendu priključio se i Johnnie Walker.

PLATINASTA KROFNA OD 150 DOLARA

PLATINASTA KROFNA OD 150 DOLARA

Ako spadate u ovu drugu grupu ljudi, predstavljamo vam najluksuzniji desert do sada predstavljen.

90 GODINA GODIVA CHOCOLATIER

90 GODINA GODIVA CHOCOLATIER

Priča o Godiva kompaniji počela je 1926.godine, kada je kreativni belgijanac Pjer Draps kreirao svoje prve praline.

250 GODINA HENNESSY KONJAKA

250 GODINA HENNESSY KONJAKA

Tom prilikom, oni će otvoriti novo poglavlje u svojoj dugoj istoriji kreiranja luksuznog pića.

10 STVARI KOJE NIJESTE ZNALI O KAVIJARU

10 STVARI KOJE NIJESTE ZNALI O KAVIJARU

Svježi kavijar je definitivno jedan od najskupljih i najtraženijih luksuza u čitavom svijetu. Ali, šta zapravo obična riblja jaja čini toliko vrijednim?

KADA SE SPOJE DOBRA ČOKOLADA I JOSE CUERVO TEKILA

KADA SE SPOJE DOBRA ČOKOLADA I JOSE CUERVO TEKILA

U ovoj radnji će se osjećati divno i odrasli i djeca. Fasciniraće vas čokolade obmotane u ambalažu jarkih boja, ali to nije jedino iznenađenje koje vas očekuje u o

NAJSKUPLJI SUŠI NA SVIJETU

NAJSKUPLJI SUŠI NA SVIJETU

U junu 2010.godine, ovaj čovjek napravio je čudni preokret u kreiranju tipičnog nigira sušija. Pored tradicionalne japanske pripreme, Angelito je učinio svoje remek

DA LI STE ZA ZLATNU KROFNU OD 100 DOLARA?

DA LI STE ZA ZLATNU KROFNU OD 100 DOLARA?

Naime, zlato je suda oko nas. Možete piti šampanjac sa listićima 24-karatnog zlata, možete koristiti mlijeko za tijelo sa 24-karatnim zlatom, a najnovija u moru bizar