Dekor

DIESEL LIVING – NOVA DIMENZIJA LUKSUZNOG PROSTORA

Kada nešto što nije konvencionalno postane dio realnosti, onda to postaje trend…

Milan Design Week je mjesto predstavljanja veoma interesantnih kreacija i saradnji. Jedna koja je svakako privukla našu pažnju je saradnja Diesel Living odsijeka sa Iris Ceramica. Plod njihove saradnje je fantastična ponuda zidnih i podnih obloga. Da, zidne obloge su se nekada zvale tapete, ali to je tako passé!

Njihova kolekcija za 2016.godinu sadrži pet različitih stilova, koji koriste obične materijale na veoma neobične načine – tu su Concrete, Industral Glass, Camp, Stage i Hard Leather kolekcije. Očigledno je da su svi ovi materijali na neki način povezani sa DNK brenda Diesel. Svaki od ovih ima elemente rustičnosti, koji su redizajnirani kako bi imali dimenziju savremenosti.

Diesel Living brend postaje popularan baš kao i njihove kolege Iris Ceramica, italijanski proizvođač vrhunske glazirane keramike i porcelanskih pločica. Sada, oni zajedno sačinjavaju jedan super-brend, koji je predstavio kreaciju protkanu svim najboljim elementima oba brenda.

Takođe, kako bi se predstavila kolekcija u cjelosti, oni su sarađivali i sa drugim brendovima, Moroso zbog namještaja, Foscarini zbog osvijetljenja, Scavolini zbog kuhinja i kupatila, Berti zbog drvenih podova i Seletti zbog kućnih aksesoara. Na ovaj način, Diesel Living nam je predstavio novu viziju luksuznog života.

 
Pročitajte slijedeći tekst: SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI
 
UMJETNOST GEOMETRIJE – JASTUCI NINA KULLBERG

UMJETNOST GEOMETRIJE – JASTUCI NINA KULLBERG

Inspirisani geometrijskim formama, iskričavog dizajna i nesputanog umjetničkog izraza, nova kolekcija jastuka Nine Kulberg ostavlja neponovljiv utisak.

OSVJEŽITE SVOJ ENTERIJER MODERNIM DIZAJNOM

OSVJEŽITE SVOJ ENTERIJER MODERNIM DIZAJNOM

Napravite veliko spremanje ne samo u vašem ormanu, nego i u vašem enterijeru.

FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE

FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE

N.O.W. Edizioni načinio je prekretnicu, jer je javnosti ponudio širok izbor ručno oslikavanih i izrađenih tapeta, kreiranih u malim serijama sa potpisom koji garantuj

DEKOR U FORMI BOTANIČKE BAŠTE

DEKOR U FORMI BOTANIČKE BAŠTE

Stabljike u cvatu predstavljaju nam sve boje i mirise proljeća, dok cvijeće i grane imaju idealne teksture za prekrivanje zidova prirodnim elementima, odnosno kompozici

GREGGIO – LJEPOTA SREBRNOG FENIKSA

GREGGIO – LJEPOTA SREBRNOG FENIKSA

Oni postoje od 1948.godine, a od tada su pioniri i vođe u proizvodnji predmeta od srebra u čitavoj Evropi. Danas, njihov rad posvećen je istraživanju i kreiranju novi

VG – GOTIČKA ODA DADAIZMU

VG – GOTIČKA ODA DADAIZMU

Ovog puta, oni su bili inspirisani jednim umjetnikom, koji je baš poput njih bio pionir u svom polju, sa smjelošću i hrabrošću koje do tada nijeste mogli da vidite.

SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI

SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI

Veći broj ideja je do sada iscrpljen, pa je u svim sferama dizajna konkurencija velika, a ponuda prilično jednolična.

BACCARAT KREACIJE U MODERNOJ VIZIJI

BACCARAT KREACIJE U MODERNOJ VIZIJI

Oni su sarađivali sa Hansom Van Bentemom, Arikom Levijem i Marselom Vandersom.