Dekor

OSVJEŽITE SVOJ ENTERIJER MODERNIM DIZAJNOM

Napravite veliko spremanje ne samo u vašem ormanu, nego i u vašem enterijeru. Ako ste u mogućnosti, proljeće je idealno doba da se otarasite starih stvari i nabavite nove komade namještaja koji će osvježiti vaš prostor i dati mu potpuno novi izgled.

Popularni brendovi koji se bave dekorom vašeg enterijera predlažu kako da na najbrži način date svom prostoru novi život. Bilo da su u pitanju mekani jastučići zanimljivog dezena, svijeće, ili samo nova posteljina, samo mala promjena unijeće veliku promjenu u vaš prostor i omogućiti pozitivnoj energiji da nesmetano protiče.

Missoni

Missoni je inspirisan suncem. Anemones Missoni je svjež i topao. Kontrasne jasne nijanse sa kombinacijom bijele, teget i neutralnih, ali jasnih tonova.

Mulberry

Nova Mulberry kolekcija ima legendarne dezene koje vole dizajneri širom svijeta. Takođe se razmeće novom teksturom koja je inspirisana poprečnim tehnikama šavova iz Severne Afrike, ali upečatljive linije i šare preuzete su iz arhive brenda još iz davnog perioda između 1880.-1900. godine.

Baobab

Baobab je ekspert kada su u pitanju modni aksesoari za kuću. Ova kompanija nam predstavlja lampe i svijeće koje su idelane za kreiranje romantične atmosfere u vašem domu. Svijeće imaju posebno dizajnirane okvire od platine i čelika.

Roberto Cavalli

Cavallli je brend koji nas ne zadivljuje samo na modnim revijama. Isti utisak ostavlja na nas kada su u pitanju detalji za kuću. Ove sezone brend je radio na detaljima. Jasne linije, čisti matrijali samo sa primjesama boje.

Ralph Lauren

Poput odjeće koju kreiraju i koja je prepoznatljiva po sportskim, šik klasičnim linijama u tom duhu Ralph Lauren ostaje vjeran kežual stilu i upečatljivim nijansama i motivima koristeći crnu, bijelu i teget.

Fendi

Čelik, koža i udobni materijali su glavna tema Fendi Casa ljetnje ponude. Savremeni namještaj ima izvjestan preokret u detaljima poput, kockica, štepova i vještačkog krzna.

Lamborghini

Ultra luksuzni i proslavljeni brend koji proizvodi automobile, kreira i fenomenalan namještaj za enterijere. Nama se dopada fotelja napravljena od perforirane sive kože i laganog metala. U sebi ima električni mehanizam za opuštanje.

 
Pročitajte slijedeći tekst: FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE
 
UMJETNOST GEOMETRIJE – JASTUCI NINA KULLBERG

UMJETNOST GEOMETRIJE – JASTUCI NINA KULLBERG

Inspirisani geometrijskim formama, iskričavog dizajna i nesputanog umjetničkog izraza, nova kolekcija jastuka Nine Kulberg ostavlja neponovljiv utisak.

FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE

FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE

N.O.W. Edizioni načinio je prekretnicu, jer je javnosti ponudio širok izbor ručno oslikavanih i izrađenih tapeta, kreiranih u malim serijama sa potpisom koji garantuj

DEKOR U FORMI BOTANIČKE BAŠTE

DEKOR U FORMI BOTANIČKE BAŠTE

Stabljike u cvatu predstavljaju nam sve boje i mirise proljeća, dok cvijeće i grane imaju idealne teksture za prekrivanje zidova prirodnim elementima, odnosno kompozici

GREGGIO – LJEPOTA SREBRNOG FENIKSA

GREGGIO – LJEPOTA SREBRNOG FENIKSA

Oni postoje od 1948.godine, a od tada su pioniri i vođe u proizvodnji predmeta od srebra u čitavoj Evropi. Danas, njihov rad posvećen je istraživanju i kreiranju novi

VG – GOTIČKA ODA DADAIZMU

VG – GOTIČKA ODA DADAIZMU

Ovog puta, oni su bili inspirisani jednim umjetnikom, koji je baš poput njih bio pionir u svom polju, sa smjelošću i hrabrošću koje do tada nijeste mogli da vidite.

DIESEL LIVING – NOVA DIMENZIJA LUKSUZNOG PROSTORA

DIESEL LIVING – NOVA DIMENZIJA LUKSUZNOG PROSTORA

Milan Design Week je mjesto predstavljanja veoma interesantnih kreacija i saradnji. Jedna koja je svakako privukla našu pažnju je saradnja Diesel Living odsijeka sa Iri

SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI

SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI

Veći broj ideja je do sada iscrpljen, pa je u svim sferama dizajna konkurencija velika, a ponuda prilično jednolična.

BACCARAT KREACIJE U MODERNOJ VIZIJI

BACCARAT KREACIJE U MODERNOJ VIZIJI

Oni su sarađivali sa Hansom Van Bentemom, Arikom Levijem i Marselom Vandersom.