Dekor

ROYAL ALBERT - MUST HAVE KOLEKCIJA

Osmišljene da budu na listi želja širom svijeta, Royal Albert predstavlja kolekcije za moderno koncipirane domove...

Kako se nostalgija i dalje razvija i reflektuje unutar savremenih životnih prostora, Royal Albert je ukrstio najbolje stilove prošlih vremena, kako bi stvorio kolekciju koja odgovara današnjem urbanom načinu života.

Više od 150 godina, čuveni britanski proizvođač, Royal Albert vjeran je cvjetnom dizajnu, inspirisan predivnim engleskim baštama. Originalna, vanvremenska i šarmantna, nova kolekcija savršeno predstavlja dugu tradiciju cvjetnih uzoraka sa nostalgičnim motivima, poput tufnica i karnera, u paru sa svježim bojama, kako bi reflektovali život u stilu današnje, moderne Royal Albert dame.

Na današnjim čajankama upotrebljavaju se tradicionalne šoljice za čaj i kolačići, koji su predivno smješteni pored šampanjca i čajnika punih ukusnih čajeva, a serviraju se čak i kokteli sa čajevima, što predstavlja kulinarski moderni trend sa antičkim preokretom. Royal Albert na ovakvim prilikama predstavlja samopouzdanje, nudi vam pribor sa najviše stila kako biste popodnevni čaj sa prijateljicama učinili posebnim. Ljubitelji mode će sigurno obožavati boje koje ukrašavaju svaki komad individualno; primjetan je i trend koji je jako popularan ove sezone, odnosno upotreba pastelnih nijansi, baby pink i nježno plavih kako bi se probudio kapriciozan, ženstveni luksuz.

Kolekcija New Country Roses sa osnovom svježe bijele i roze boje kao i svojim prepoznatljivim cvjetnim dezenom, upotpuniće popodnevno uživanje sa prijateljima.

Pink Confetti linija će podići atmosferu u bilo kojoj prilici. Kao ovaploćenje ženstvenosti, maleni pupoljci ruža preplavili su cijelu kolekciju. Proizvodi ove kolekcije imaju i savršeno pakovanje koje će vas obradovati podjednako koliko i sami predmeti u kojima ćete uživati.

Polka Rose i Blue Polka, kolekcija pink i plavih nijansi je sjećanje na 30-te godine prošlog vijeka i art deco stil. Artikli se mogu lako kombinovati sa drugim modelima, prilagodljivi su sa akcentovanim komadima i daju lični pečat postavci stola.

Najnovija je Cheeky Pink kolekcija koja predstavlja mješavinu klasičnog vintage stila sa modernim. Ovaj ekskluzivan model oivičen 22-karatnim zlatom dodaće šarm i eleganciju opuštenom popodnevnom porodičnom druženju.

Sve ove i slične proizvode možete kupiti u prodavnici “Sun, Moon & Stars” u Nušićevoj 25.

 
Pročitajte slijedeći tekst: PASTELNI DEKOR - APSOLUTNI HIT SEZONE
 
UMJETNOST GEOMETRIJE – JASTUCI NINA KULLBERG

UMJETNOST GEOMETRIJE – JASTUCI NINA KULLBERG

Inspirisani geometrijskim formama, iskričavog dizajna i nesputanog umjetničkog izraza, nova kolekcija jastuka Nine Kulberg ostavlja neponovljiv utisak.

OSVJEŽITE SVOJ ENTERIJER MODERNIM DIZAJNOM

OSVJEŽITE SVOJ ENTERIJER MODERNIM DIZAJNOM

Napravite veliko spremanje ne samo u vašem ormanu, nego i u vašem enterijeru.

FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE

FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE

N.O.W. Edizioni načinio je prekretnicu, jer je javnosti ponudio širok izbor ručno oslikavanih i izrađenih tapeta, kreiranih u malim serijama sa potpisom koji garantuj

DEKOR U FORMI BOTANIČKE BAŠTE

DEKOR U FORMI BOTANIČKE BAŠTE

Stabljike u cvatu predstavljaju nam sve boje i mirise proljeća, dok cvijeće i grane imaju idealne teksture za prekrivanje zidova prirodnim elementima, odnosno kompozici

GREGGIO – LJEPOTA SREBRNOG FENIKSA

GREGGIO – LJEPOTA SREBRNOG FENIKSA

Oni postoje od 1948.godine, a od tada su pioniri i vođe u proizvodnji predmeta od srebra u čitavoj Evropi. Danas, njihov rad posvećen je istraživanju i kreiranju novi

VG – GOTIČKA ODA DADAIZMU

VG – GOTIČKA ODA DADAIZMU

Ovog puta, oni su bili inspirisani jednim umjetnikom, koji je baš poput njih bio pionir u svom polju, sa smjelošću i hrabrošću koje do tada nijeste mogli da vidite.

DIESEL LIVING – NOVA DIMENZIJA LUKSUZNOG PROSTORA

DIESEL LIVING – NOVA DIMENZIJA LUKSUZNOG PROSTORA

Milan Design Week je mjesto predstavljanja veoma interesantnih kreacija i saradnji. Jedna koja je svakako privukla našu pažnju je saradnja Diesel Living odsijeka sa Iri

SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI

SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI

Veći broj ideja je do sada iscrpljen, pa je u svim sferama dizajna konkurencija velika, a ponuda prilično jednolična.