Dekor

UMJETNOST GEOMETRIJE – JASTUCI NINA KULLBERG

Inspirisani geometrijskim formama, iskričavog dizajna i nesputanog umjetničkog izraza, nova kolekcija jastuka Nine Kulberg ostavlja neponovljiv utisak.

Ideja o uključivanju geometrijskih formi i njihova veća primjena je izraziti trend kome se ne vidi skori kraj, posebno ako se ručno rađeni elementi uklapaju kroz upotrebu u dekorisanju prostora, za motive zidnih obloga, na različitim vrstama pribora i modnih detalja, kao dio dezena jastuka i pokrivača.

Kreacije Nine Kulberg dovode do savršenstva suštinski jedinstvene, dok sa druge strane smjerne forme skladno uklopljenih dezena, koji čine novu kolekciju ekskluzivnih jastuka. Dizajn i ukrašavanje jastuka se lako može okarakterisati u ocjenjivanju kao dio preko koga se često lako pređe i ne primijeti se odmah, što je svakako nepošteno prema veličanstveno ukrašenim materijalima i dezenima, koji sigurno zaslužuju svoj trenutak pod reflektorom.

Pojedinačno, svaki od savremeno osmišljenih dezena u blagim pastelnim nijansama, koristi geometrijske oblike koji momentalno privlače pažnju svakog posmatrača. Pojedini modeli najnovijih elegantnih jastuka, nose u sebi motive Londona, Atina ili Pariza kroz delikatne nijanse sa nazivima poput Mjesečine, Pink mastila ili Magle Londona.

Za ljubitelja dezena sa motivima iz svijeta životinja, varijante poput Leopard ili Silver Grey su izbori koje je nemoguće ostaviti po strani. Favorit je svakako dezen Palm Spring, koji kroz svoje elegantne, ali u isto vrijeme prilično nemirne i lepršave forme najbolje oslikava sve čari legendarnog grada. Upečatljiv utisak ostavlja još jedan poseban dezen, Cape Town, noseći sa sobom duh i smirujuće vjetrove grada na obali.

Ručno pravljeni u Istanbulu i štampani sa prirodnim bojama, jastuci Nine Kulberg daju mnogo razloga da se najozbiljnije razmotre kao savršena opcija za opremanje prostora iz snova.

 
Pročitajte slijedeći tekst: OSVJEŽITE SVOJ ENTERIJER MODERNIM DIZAJNOM
 
OSVJEŽITE SVOJ ENTERIJER MODERNIM DIZAJNOM

OSVJEŽITE SVOJ ENTERIJER MODERNIM DIZAJNOM

Napravite veliko spremanje ne samo u vašem ormanu, nego i u vašem enterijeru.

FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE

FANTASTIČAN DIZAJN TAPETA IZ ITALIJE

N.O.W. Edizioni načinio je prekretnicu, jer je javnosti ponudio širok izbor ručno oslikavanih i izrađenih tapeta, kreiranih u malim serijama sa potpisom koji garantuj

DEKOR U FORMI BOTANIČKE BAŠTE

DEKOR U FORMI BOTANIČKE BAŠTE

Stabljike u cvatu predstavljaju nam sve boje i mirise proljeća, dok cvijeće i grane imaju idealne teksture za prekrivanje zidova prirodnim elementima, odnosno kompozici

GREGGIO – LJEPOTA SREBRNOG FENIKSA

GREGGIO – LJEPOTA SREBRNOG FENIKSA

Oni postoje od 1948.godine, a od tada su pioniri i vođe u proizvodnji predmeta od srebra u čitavoj Evropi. Danas, njihov rad posvećen je istraživanju i kreiranju novi

VG – GOTIČKA ODA DADAIZMU

VG – GOTIČKA ODA DADAIZMU

Ovog puta, oni su bili inspirisani jednim umjetnikom, koji je baš poput njih bio pionir u svom polju, sa smjelošću i hrabrošću koje do tada nijeste mogli da vidite.

DIESEL LIVING – NOVA DIMENZIJA LUKSUZNOG PROSTORA

DIESEL LIVING – NOVA DIMENZIJA LUKSUZNOG PROSTORA

Milan Design Week je mjesto predstavljanja veoma interesantnih kreacija i saradnji. Jedna koja je svakako privukla našu pažnju je saradnja Diesel Living odsijeka sa Iri

SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI

SAT BEZ BROJČANIKA I KAZALJKI

Veći broj ideja je do sada iscrpljen, pa je u svim sferama dizajna konkurencija velika, a ponuda prilično jednolična.

BACCARAT KREACIJE U MODERNOJ VIZIJI

BACCARAT KREACIJE U MODERNOJ VIZIJI

Oni su sarađivali sa Hansom Van Bentemom, Arikom Levijem i Marselom Vandersom.