Dizajn

KLAVIR IZ PORSCHE RADIONICE - MPIANO

Teško možemo naći adekvatne riječi da opišemo čudesni dizajn klavira mPiano, koji je nastao kao rezultat truda kompanije Alpha Piano, osnovane od strane Maria Aivasiana.

Glavni čovjek kompanije je u prošlosti radio za proizvođača izuzetne reputacije, austrijsku proizvodnju Bosendorfer, koja ima tradiciju od preko 188 godina rada. Kreacija sa kojom imamo priliku da se upoznamo je nastala uz saradnju i pomoć Porsche dizajn tima.

Alpha Piano sarađuje sa Porsche dizajnom na svim svojim projektima, praveći vezu između vrhunskog kvaliteta koji jedan proizvod može da ima, približavajući tehnologiju izvođačima klasične muzike koji sada imaju mogućnost da na najbolji način prenesu svoje vještine, podese i prilagode instrument svojim talentima. Verzija mPiano je u potpunosti digitalni MIDI uređaj koji zahvaljujući elektronskim pokretačima ispod 88 dirki, pruža korisnicima najfinije mogućnosti podešavanja i osjećaja zvuka. Promenom otpora svake dirke posebno, može se stvoriti utisak jednog Stenveja, Casavant orgulja ili Yamahinog sintisajzera.

Alpha Audio jedinstvene aplikacije dovode do savršenih podešavanja funkcija na ovom elektonskom klaviru, kojima se može pristupiti preko iPad uređaja. Uz pomoć ove vrste korisničkog interfejsa, korisnik može na veoma lak način da primijeni parametre izborom nekog od četiri potencijalna profila na aplikaciji.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NAJBOLJA OSTVARENJA ZAHE HADID
 
GLAMUR SWAROVSKI LUSTERA

GLAMUR SWAROVSKI LUSTERA

Preko stotinu godina Swarovski predstavlja prvo ime u svijetu umjetnosti i dizajna kada se pomisli na revolucionarne metode upotrebe kristala. Bilo da su u pitanju napred

NAJBOLJA OSTVARENJA ZAHE HADID

NAJBOLJA OSTVARENJA ZAHE HADID

Neuporediva sa savremenicima, kraljica forme intenzivnih linija, arhitekta Zaha Hadid tokom svoje više od trideset godina duge karijere izgradila je stil koji je postao

NAJDEKADENTNIJI KLAVIR NA SVIJETU

NAJDEKADENTNIJI KLAVIR NA SVIJETU

Kada se bavite pričanjem priče o luksuzu, onda morate biti upućeni u činjenice koje su prava podloga za sve ostalo…

JEDINSTVENE SVIJETLEĆE SKULPTURE LAURENT

JEDINSTVENE SVIJETLEĆE SKULPTURE LAURENT

Kompanija iz Montreala, koja se bavi dizajnom kreativnih rješenja za osvijetljenje u vašem domu, predstavila je svoju kolekciju…

DIZAJNIRANI STO ZA PING PONG

DIZAJNIRANI STO ZA PING PONG

Za ping-pong igrače koji su takođe ljubitelji dobrog dizajna Woolsey Ping Pong sto je pravo rješenje!

PEPSI KOLA U VIZIJI KARIMA RAŠIDA

PEPSI KOLA U VIZIJI KARIMA RAŠIDA

Često imamo priliku da vidimo kako izgledaju Barbike u očima modnih genija i velikih umova, pribor za jelo sa dodirom luksuza ili čak flaša vode kao vizija kreativaca

NOVA TOM DIXON KOLEKCIJA

NOVA TOM DIXON KOLEKCIJA

Dizajner Tom Dikson predstavio je čitav niz novih radova na ICFF (Međunarodnom sajmu savremenog namještaja) na Milan Design Week-u.

SAVRŠENI BAR ZA SVAKI DOM

SAVRŠENI BAR ZA SVAKI DOM

Čak i ako vi sami ne uživate u piću baš previše, nekoliko flaša kvalitetnog pića dobro će vam doći kada budete imali goste, a uz piće idu i kvalitetne čaše.