Kuće poznatih

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

Zvijezda filma Marsovac zvanično se preselila u svoj novi dom…

Bilo da se bori protiv terorista ili krstari svemirom, Džesika Čestejn je uvijek u pokretu. Ova cijenjena glumica upravo je stavila na prodaju svoj dupleks na Menehtnu, koji ima dvije spavaće sobe i dva kupatila. Ona za svoj stan traži dva miliona dolara. Ovaj stan, Džesika je kupila 2012.godine za 1.2 miliona, ali postoji veoma dobar razlog zbog kog je odlučila da ga proda.

Njen skoro renovirani dupleks, koji ima oko 200 m2, nalazi se u pred-ratnoj zgradi i ima visoke plafone i dvije spavaće sobe. U dnevnom boravku, kamin vam nudi udobni kutak za opuštanje i odmaranje, dok je odvojeni trpezarijski prostor dovoljno veliki za šest osoba. U kuhinji, otvoreni raspored prostora i centralno kuhinjsko ostrvo naglašeni su granitnim radnim površinama i vrhunskim kuhinjskim aparatima.

Ako se zaputite uz prostrano spiralno stepenište od hrastovine do drugog nivoa njenog nekadašnjeg doma, naići ćete na spavaću sobu koja ima fantastičan pogled na grad. Masivni garderober od kedrovine je ostvarenje sna svake žene, a vjerovatno su baš u njemu bile odložene odjevne kombinacije koje je ova sjajna glumica nosila na crvenom tepihu. Glavno kupatilo je prava oaza luksuza, sa grijanim podovima, metalnom kadom i odvojenom parnom tuš kabinom. Prostrana soba za goste ima svoj veliki garderober, kao da je namijenjena ljudima koji će ostati duže vrijeme.

Vjerovatno se pitate zašto bi bilo ko otišao iz ovakvog stana koji se pride nalazi na fenomenalnoj lokaciji. Pa, Džesika se odselila u nekadašnji dom muzičke legende Lenarda Bernstina u centru Njujorka, koji je kupila prošle godine za 5.1 milion dolara.

 
Pročitajte slijedeći tekst: TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA
 
GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

Mnogi od nas bi voljeli da žive u nevjerovatnim vilama sa besprijekornim dizajnima…

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

S obzirom na to da se ljeto lagano približava, mi već razmišljamo o godišnjim odmorima…

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton sigurno ne bi dijelile zajedničke stavove u pogledu politike, dok na planu nekretnina imaju dosta zajedničkih tema za razgovor.

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

Već nekoliko mjeseci su poznate priče o namjerama porodice Obama da u 2017.godini svoj novi dom pronađu u blizini dosadašnjeg. Nakon što napuste Bijelu kuću, za nov

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

Fantastična vila Donalda Trampa u Grinviču prošle godine je već bila na tržištu sa cijenom od 54 miliona dolara…

VILA LEGENDARNOG PRINCA

VILA LEGENDARNOG PRINCA

Kako bi izbjegao hladne zime Minesote, Princ je uživao u luksuzu na ostrvu Providensijales.

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

Adam Levin i njegova supruga Behati Prinslu, poznati supermodel, kupi su ga 2014.godine, što ga čini veoma poželjnim u svijetu ljubitelja muzike i mode, ali će vjerov

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

Zapravo, ta vikendica nije njena, već je vila koju je ona iznajmila tokom svoje Sweet Fantasy turneje.