Kuće poznatih

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

Maraja Keri je velikodušno sa svojim fanovima podijelila fotke svoje nove vikendice u Italiji…

Zapravo, ta vikendica nije njena, već je vila koju je ona iznajmila tokom svoje Sweet Fantasy turneje. Vikendica se nalazi na obali jezera Komo, tako da odmah možete pretpostaviti kako izgleda. Smještena u sjevernom dijelu Lombardije, ona je dio prestižnog odmarališta sa veoma dramatičnom scenografijom, a iznajmljuje se po cijeni od 12.250 dolara za jednu noć. Ako poželite da je kupite, a vjerujte nam da ćete sigurno poželjeti kada je vidite, i to je moguće, po cijeni od 60 miliona dolara.

Ova vila je nekada bila dom operskog kompozitora Vinćenca Belinija, a sadrži osam spavaćih soba sa privatnim kupatilima, jedanaest funkcionalnih fontana, zvonik iz 12.veka, privatni dok, bazen, terase, teretanu, igralište za decu, kućni bioskop i sobu za bilijar.

U zvaničnom listingu ove vile stoji: “Visoki plafoni, simetrični rasporedi, intrigantne bordure i freske čine enterijer Ville Napoleon I tradicionalnim i primamljivim”.

Sa svim pogodnostima jednog butik hotela, ova vila nalazi se u dijelu Italije koji je jako popularan među bogatim i poznatim. Na samo deset minuta od nje nalazi se vila Džordža Klunija, kao i vikendice Klintonovih, Bekamovih i Bijonse i Džej Zija.

Odjevena u svileni donji veš i visoke potpetice, ova pjevačica je pozirala za veliki broj fotografija u ovoj luksuznoj vili, i tako nam dala mali uvid u svoj glamurozni život.

 
Pročitajte slijedeći tekst: UMA TURMAN PRODAJE PENTHAUS
 
GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

Mnogi od nas bi voljeli da žive u nevjerovatnim vilama sa besprijekornim dizajnima…

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

S obzirom na to da se ljeto lagano približava, mi već razmišljamo o godišnjim odmorima…

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton sigurno ne bi dijelile zajedničke stavove u pogledu politike, dok na planu nekretnina imaju dosta zajedničkih tema za razgovor.

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

Već nekoliko mjeseci su poznate priče o namjerama porodice Obama da u 2017.godini svoj novi dom pronađu u blizini dosadašnjeg. Nakon što napuste Bijelu kuću, za nov

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

Zvijezda filma Marsovac zvanično se preselila u svoj novi dom…Bilo da se bori protiv terorista ili krstari svemirom, Džesika Čestejn je uvijek u pokretu.

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

Fantastična vila Donalda Trampa u Grinviču prošle godine je već bila na tržištu sa cijenom od 54 miliona dolara…

VILA LEGENDARNOG PRINCA

VILA LEGENDARNOG PRINCA

Kako bi izbjegao hladne zime Minesote, Princ je uživao u luksuzu na ostrvu Providensijales.

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

Adam Levin i njegova supruga Behati Prinslu, poznati supermodel, kupi su ga 2014.godine, što ga čini veoma poželjnim u svijetu ljubitelja muzike i mode, ali će vjerov