Kuće poznatih

NOVA VILA BRUS VILISA

Brus Vilis je upravo kupio novu i nevjerovatnu vilu u slikovitom Bedfordu, po cijeni od 9 miliona dolara i napustio svoj užurbani život u Holivudu…

Ovaj poznati glumac, kog vole i dame i gospoda, je sa svojom suprugom Emom Heming nekoliko puta viđen u ovom dijelu Njujorka kako posjećuje razne slobodne nekretnine. Kako saznajemo, on je prije par dana kupio svoju novu kuću, baš ovdje.

Ova vila smještena je na maloj udaljenosti od Njujorka. Bedford je u poslednje vrijeme postao veoma popularan kraj za bogate i slavne koji žele da pobjegnu od buke i užurbanog grada koji nikad ne spava. U svom komšiluku gospodin Vilis ima susjede poput Ketrin Zite Džouns i Majkla Daglasa, koji su prodali jedan, a kupili drugi veličanstveni dom u ovom kraju. Takođe, tu su i Marta Stjuart, Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds i mnogi drugi kojima je dosadio život u Holivudu i koji su željeli malo mira.

Brus Vilis i njegova supruga su zaista kupili pravi biser ovog dijela Njujorka. Njihov novi dom je predivan i prefinjen, a nalazi se na imanju od 14 hektara koje se nalazi na uzvišenju, te se stoga sa tog mjesta pružaju predivni pogledi. Njihova vila ima oko 1.000m2 površine predivno dizajniranih enterijera sa elementima najvišeg kvaliteta. Prostrane i elegantno dekorisane sobe u njihovoj novoj vili imaju ogromne prozore i visoke plafone.

Iako se ovo imanje nalazi na njujorškoj periferiji, ono je veoma moderno. Najsavremeniji i najluksuzniji audio i video sistemi, osvjetljenje i sigurnosni sistemi su njegov veoma bitan dio. Izmeđju ostalog, tu je i prostrani vinski podrum sa prilagodivom temperaturom, u kome ima sasvim dovoljno mjesta za 1.500 boca.

Okruženje ove vile je podjednako veličanstveno kao njena unutrašnjost. Predivne i zrele bašte, veličanstveni prostori za uživanje na otvorenom koji su idealni za organizovanje zabava čine da ovo imanje bude prava oaza, posebno ako dolazite iz penthausa koji je smješten u visokom neboderu. Ovo imanje ima i veličanstveni bazen sa grijanom ložom i tušem na otvorenom. Nadomak bašte nalaze se teniski teren i parking za četiri automobila.

Kada je Brus Vilis oženio Demi Mur, on je često posjećivao Ajdaho. Tamo je posjedovao veličanstveni ranč od 15 miliona dolara. Ali, s obzirom na to da sada u svom životu ima novu ženu i dvije ćerkice, on svoje slobodno vrijeme provodi sa njima u svom novom domu. Njegova supruga i on su prodali svoju vilu na Beverli Hilsu, tako da su se sada u potpunosti posvetili mirnom, porodičnom životu na ovom fenomenalnom imanju.


 
Pročitajte slijedeći tekst: NOVA VILA DŽENIFER LORENS
 
GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

Mnogi od nas bi voljeli da žive u nevjerovatnim vilama sa besprijekornim dizajnima…

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

S obzirom na to da se ljeto lagano približava, mi već razmišljamo o godišnjim odmorima…

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton sigurno ne bi dijelile zajedničke stavove u pogledu politike, dok na planu nekretnina imaju dosta zajedničkih tema za razgovor.

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

Već nekoliko mjeseci su poznate priče o namjerama porodice Obama da u 2017.godini svoj novi dom pronađu u blizini dosadašnjeg. Nakon što napuste Bijelu kuću, za nov

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

Zvijezda filma Marsovac zvanično se preselila u svoj novi dom…Bilo da se bori protiv terorista ili krstari svemirom, Džesika Čestejn je uvijek u pokretu.

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

Fantastična vila Donalda Trampa u Grinviču prošle godine je već bila na tržištu sa cijenom od 54 miliona dolara…

VILA LEGENDARNOG PRINCA

VILA LEGENDARNOG PRINCA

Kako bi izbjegao hladne zime Minesote, Princ je uživao u luksuzu na ostrvu Providensijales.

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

Adam Levin i njegova supruga Behati Prinslu, poznati supermodel, kupi su ga 2014.godine, što ga čini veoma poželjnim u svijetu ljubitelja muzike i mode, ali će vjerov