Kuće poznatih

RANČ NEDOĐIJA - MAJKL DŽEKSON

Da li ste obožavalac Majkla Džeksona koji ima nekoliko miliona na svom bankovnom računu?

Ukoliko jeste, sada imate priliku da živite u omiljenom domu Kralja Popa – tačnije, na ranču Nedođija. On je ovaj ranč kupio 1988. godine, kada je bio na samom vrhuncu svoje slave. Ovaj posjed zauzima 2.800 hektara i sastoji se od 22 zgrade. Tokom 2005. godine, Džekson se iselio sa ovog ekspanzivnog imanja koje se nalazi u blizini Los Anđelesa. Kako je 2008. godine zapao u ozbiljne dugove, prodao je svoj omiljeni ranč investitoru za 23.5 miliona dolara. Colony Capital, koji su u vlasništvu ovog posjeda sada žele da ga prodaju po cijeni od 50 miliona dolara, a takođe su mu promijenili ime – sada se zove Sycamore Valley Ranch.

Po cijeni od 50 miliona dolara, dobićete kuće za goste, bioskop, stanove i opuštajuću Zen baštu. Tokom Džeksonovog boravka na ovom posjedu, jedan od najbitnijih elemenata bilo je igralište inspirisano Petrom Panom, koje je imalo panoramski točak, ljuljaške i brojne druge zabavne vožnje. Zen bašta se sada nalazi na mjestu igrališta, a zabavne vožnje su uklonila Džeksonova djeca, kao poslednji dio projekta restauracije. Takođe, na ovom ranču su nekada bile egzotične vrste zmija, slonova, šimpanzi i šarmantna prodavnica slatkiša.

Tomas Barak Junior iz Colony Capitala rekao je: “Mi smo bili samo staratelji ovog nezamjenljivog imanja i ponosni smo na restauraciju koju smo uradili, koja sada podsjeća na originalnu eleganciju mjesta koje je Majkl osmislio. Trenutno razmišljamo o prodaji”.

Porodica Majka Džeksona jednom prilikom je izjavila: “Nadamo se i vjerujemo da će bilo koji novi vlasnici Nedođije poštovati istorijski značaj i posebnu prirodu ovog predivnog imanja. Uspomena na Majka živi u našim srcima i u srcima svih njegovih fanova širom svijeta. ”Ipak, oni nemaju u planu da otkupe ovaj ranč, kako je cijena van njihovog domašaja.

 
Pročitajte slijedeći tekst: VILA CHRIS BROWNA
 
GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

Mnogi od nas bi voljeli da žive u nevjerovatnim vilama sa besprijekornim dizajnima…

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

S obzirom na to da se ljeto lagano približava, mi već razmišljamo o godišnjim odmorima…

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton sigurno ne bi dijelile zajedničke stavove u pogledu politike, dok na planu nekretnina imaju dosta zajedničkih tema za razgovor.

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

Već nekoliko mjeseci su poznate priče o namjerama porodice Obama da u 2017.godini svoj novi dom pronađu u blizini dosadašnjeg. Nakon što napuste Bijelu kuću, za nov

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

Zvijezda filma Marsovac zvanično se preselila u svoj novi dom…Bilo da se bori protiv terorista ili krstari svemirom, Džesika Čestejn je uvijek u pokretu.

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

Fantastična vila Donalda Trampa u Grinviču prošle godine je već bila na tržištu sa cijenom od 54 miliona dolara…

VILA LEGENDARNOG PRINCA

VILA LEGENDARNOG PRINCA

Kako bi izbjegao hladne zime Minesote, Princ je uživao u luksuzu na ostrvu Providensijales.

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

Adam Levin i njegova supruga Behati Prinslu, poznati supermodel, kupi su ga 2014.godine, što ga čini veoma poželjnim u svijetu ljubitelja muzike i mode, ali će vjerov