Kuće poznatih

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

S obzirom na to da se ljeto lagano približava, mi već razmišljamo o godišnjim odmorima…

Ako želite da uživate kako to rade poznate ličnosti, mi vam ovog puta predstavljamo kuće poznatih koje možete iznajmiti za svoj sljedeći odmor.

Slava je jako čudna stvar, to moramo priznati. Ona počinje od osobe koja se u nečemu proslavila, ali se tu ne završava, već ide do svega što ima veze sa tom osobom. Iz tog razloga imate majice koje su nosily poznati glumci koje se prodaju za milionske sume, ili čak maramice, pakovanja žvaka i slično, što oni okoreli fanovi bez razmišljanja kupuju.

Ako biste vi željeli da osjetite djelić luksuznog života poznatih, mi vam savjetujemo da ne kupujete njihove stvari, već da iznajmite neku od vila u kojima su oni provodili vrijeme i na svojoj koži osjetite šta to znači biti bogat i poznat. Mi smo odabrali pet najluksuzniji vila koje su dostupne za iznajmljivanje svima onima koji mogu da ih priušte.

Casa Elizabeth, Palm Springs, Kalifornija

Glumica Elizabet Tejlor jednom prilikom je ovu retro šik vilu nazvala svojim domom. Palm Springs je danas ispunjen kućama poznatih, ali se ova svakako izdvaja među njima zbog svojih visokih plafona, originalnih umjetničkih djela i fenomenalnog bazena. U sklopu ovog imanja ima dovoljno mjesta za osam gostiju, dok je dekor prilično eklektičan, sa svijetlim tonovima boja, glomaznim lusterima i pink zidovima u nekim sobama. Nudi vam predivni pogled na planine i okruženje, a nalazi se na veoma maloj udaljenosti od centra Palm Springsa. Cijena jedne noći provedene u ovoj vili je 700 dolara. Ona ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila i spa.

Big Pink, Zapadni Sogertis, Njujork

Kuće poznatih svakako dolaze u svim oblicima i veličinama, a ova vila Bob Dilana je veoma važan dio njegovog života. Ovaj kultni muzičar volio je da uživa u svojoj samoći u podrumu ove vile, gdje je stvarao svoje pjesme. Trenutni vlasnici vile zadržali su njen originalni izgled, kao i njeno prirodno okruženje. Osjećaj kreativnosti jednostavno plijeni u ovoj vili i privlači mnogo više pažnje od svih uspomena koje je Dilan ovdje ostavio. Ova kuća nije muzej niti bilo šta slično, već je prostor koji vam daje mogućnost da uživate u ambijentu koji je hranio kreativnost ovog talentovanog muzičara. U ovoj vili ima dovoljno mjesta za devet osoba u njene tri spavaće sobe, a pored toga, ona ima i solarijum i kamin u svom zadnjem dvorištu. Jedna noć u ovoj vili koštaće vas 750 dolara.

Houdini Estate, Lorel, Los Anđeles

Ono što je Bob Dilan bio za muziku, Hari Hudini bio je za magiju. Njegove iluzije i senzacionalni beg iz okova pod vodom proslavili su ga na svjetskom nivou. Njegovo Hudini imanje je atrakcija u kojoj mogu uživati svi njegovi fanovi, a činjenica da je on ovde uvježbavao svoje rutine i trikove samo doprinosi njenoj popularnosti. Sa očaravajućim vodopadom koji napaja prirodni mineralni izvor, plamama i egzotičnim drvećem, stazama za šetnju koje vas vode do okeana, dijelom za roštiljanje, romantičnim vidikovcima i baštama, ova vila idealna je za prave ljubitelje luksuza, kojima neće biti teško da plate 1.000 dolara za jednu noć u ovoj vili. U bazenu koji je dio ovog imanja Hudini je uvježbavao svoje trikove i sigurni smo da ćete se toga sjetite svaki put kada zaronite. Iako je originalna vila izgorela u požaru 1959.godine, ona je u potpunosti restaurirana, a sada nudi i moderne pogodnosti poput internet, satelitske televizije, bazena i mnogih drugih detalja. U ponudi je sedam spavaćih soba, u kojima u isto vrijeme može biti smješteno do 20 osoba.

Steinbeck Cottage, Pacifik Grov, Kalifornija

Ako ste proveli sate uživajući u Stajnbekovom karakterističnom humoru, onda će vam ovo mjesto dati mogućnost da uživate u životnom stilu ovog čuvenog pisca. Njegova vikendica idealna je za idilični odmor i dolazi sa baštom koja je ispunjena hrastovima, a nudi vam i pogled na Monterey zaliv iz svoje kuhinje. Ova vikendica je inače jedna od tri kuće na ovom posjedu, a sve tri mogu biti iznajmljene ukoliko želite odmor sa većom grupom ljudi. Dok odmarate ovdje, savjetujemo vam da istražite fenomenalno okruženje u kom se vila nalazi. Iako nudi samo jednu spavaću sobu i kupatilo, njoj ne nedostaje luksuza, već je prvenstveno namijenjena za romantčni odmor sa voljenom osobom. Sa cijenom od 600 dolara za jednu noć, ova vikendica može biti vaše skrovište od buke i gužve.

Twin Palms, Palm Springs, Kalifornija

Legenda muzike, Frenk Sinatra, obožavao je svoj dom u Palm Springs, jer je to za njega bilo idealno privatno mjesto. Sada, ono može biti vaša mala tajna za uživanje, ili pak mjesto za odmor više ljudi. Na ovom posjedu nalazi se vila sa četiri spavaće sobe i sedam kupatila, tako da ukupno osam osoba može biti u njoj. Bazen u obliku klavira i moderna arhitektura ove vile čine je pravim melemom za oči, dok sama činjenica da je u njoj vrijeme provodio čuveni Sinatra samo doprinosi njenoj neodoljivosti. Sa cijenom od 2.600 dolara za jednu noć, možete zakoračiti u Sinatrin studio, možete slušati njegovu muziku, u njegovoj sobi. Takođe, možete vidjeti sve kolekcionarske predmete koji se vezuju za njegovo ime, ali imena njegovih slavnih prijatelja.

 
 
GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

Mnogi od nas bi voljeli da žive u nevjerovatnim vilama sa besprijekornim dizajnima…

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton sigurno ne bi dijelile zajedničke stavove u pogledu politike, dok na planu nekretnina imaju dosta zajedničkih tema za razgovor.

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

Već nekoliko mjeseci su poznate priče o namjerama porodice Obama da u 2017.godini svoj novi dom pronađu u blizini dosadašnjeg. Nakon što napuste Bijelu kuću, za nov

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

Zvijezda filma Marsovac zvanično se preselila u svoj novi dom…Bilo da se bori protiv terorista ili krstari svemirom, Džesika Čestejn je uvijek u pokretu.

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

Fantastična vila Donalda Trampa u Grinviču prošle godine je već bila na tržištu sa cijenom od 54 miliona dolara…

VILA LEGENDARNOG PRINCA

VILA LEGENDARNOG PRINCA

Kako bi izbjegao hladne zime Minesote, Princ je uživao u luksuzu na ostrvu Providensijales.

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

Adam Levin i njegova supruga Behati Prinslu, poznati supermodel, kupi su ga 2014.godine, što ga čini veoma poželjnim u svijetu ljubitelja muzike i mode, ali će vjerov

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

Zapravo, ta vikendica nije njena, već je vila koju je ona iznajmila tokom svoje Sweet Fantasy turneje.