Kuće poznatih

VILA LEGENDARNOG PRINCA

Princ, legendarni izvođač koji je tragično preminuo u aprilu, proveo je veći dio svog života unutar svog imanja u Paisley Park Studios u Minesoti…

Kako bi izbjegao hladne zime Minesote, Princ je uživao u luksuzu na ostrvu Providensijales. 2010.godine, on je kupio ostrvsku vilu od 1.000 m2 za 12 miliona dolara, koja je smještena na idiličnoj lokaciji ovog ostrva, a ima 10 spavaćih soba, 10 kupatila, osvijetljeni teniski teren, dok za čamce, privatnu plažu sa bijelim pijeskom i naravno, ljubičasti prilaz za kola.

“On se uselio bez ikakve buke i vreve, ali je ipak svom novom domu podario ljubičaste detalje u svom pravom stilu”, rekao je Robert Grinvud iz Christie’s International Real Estate kompanije. “Često ste ga mogli vidjeti u gradu, posebno tokom novogodišnjih praznika, kada je često nastupao u sklopu zabavnog programa. Ipak, on je uvijek bio privatna osoba, a ovo ostrvo nudi preko potrebnu privatnost javnim ličnostima koje su često u centru pažnje”, dodao je.

Glavna vila na ovom posjedu ima sobu za prijem gostiju sa pogledom na okean sa dve strane i pogledom na marinu u svom drugom dijelu. Tu su i foaje, trpezarija, prostrana kuhinja sa vrhunskim aparatima, pokrivena terasa sa velikim prostorom za uživanje u koktelima, master apartman sa ugradnim garderoberima, teretanom, studio, medijskom sobom i kućnim bioskopom.

“Princ je bio vlasnik kuće i česti posjetilac ovog ostrva”, rekao je premijer Turska i Kaikosa, dr Rufus Eving. “Često ste ga mogli vidjeti na ostrvu kako se druži sa lokalnim stanovnicima i turistima. Takođe, tokom svojih brojnih posjeta, on je radio sa lokalnim umjetnicima i pokušavao dai m pomogne u napretku”.

 
Pročitajte slijedeći tekst: PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU
 
GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

Mnogi od nas bi voljeli da žive u nevjerovatnim vilama sa besprijekornim dizajnima…

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

S obzirom na to da se ljeto lagano približava, mi već razmišljamo o godišnjim odmorima…

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton sigurno ne bi dijelile zajedničke stavove u pogledu politike, dok na planu nekretnina imaju dosta zajedničkih tema za razgovor.

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

Već nekoliko mjeseci su poznate priče o namjerama porodice Obama da u 2017.godini svoj novi dom pronađu u blizini dosadašnjeg. Nakon što napuste Bijelu kuću, za nov

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

Zvijezda filma Marsovac zvanično se preselila u svoj novi dom…Bilo da se bori protiv terorista ili krstari svemirom, Džesika Čestejn je uvijek u pokretu.

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

Fantastična vila Donalda Trampa u Grinviču prošle godine je već bila na tržištu sa cijenom od 54 miliona dolara…

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

Adam Levin i njegova supruga Behati Prinslu, poznati supermodel, kupi su ga 2014.godine, što ga čini veoma poželjnim u svijetu ljubitelja muzike i mode, ali će vjerov

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

Zapravo, ta vikendica nije njena, već je vila koju je ona iznajmila tokom svoje Sweet Fantasy turneje.