Kuće poznatih

ZAVIRITE U APARTMANE IVANKE TRAMP I ČELSI KLINTON

Ivanka Tramp i Čelsi Klinton sigurno ne bi dijelile zajedničke stavove u pogledu politike, dok na planu nekretnina imaju dosta zajedničkih tema za razgovor.

Ekskluzivne nekretnine koje imaju u vlasništvu, jasno pokazuju pravilo da možete imati najčudnije političke stavove, što nikako ne utiče na ukus i poznavanje kvalitetnih stvari.

Apartman Čelsi Klinton na Petoj aveniji u Njujorku je upravo postao dostupan na tržištu, kako izvještava Njujork Post i po svemu sudeći, pravi je dragulj. Šepureći se sa kuhinjom dostojnom velikih majstora, visokim plafonima, kao i sa direktnim pogledom na Medison park, lako je zaključiti zašto stari stan Klintonove dostiže cijenu od 6 miliona dolara.

Imajući u vidu da je upravo taj stan najjeftiniji u zgradi, iako ima tri spavaće sobe, može se reći da je u pitanju odlična prilika za kupovinu. Apartman ima 185 kvadratnih metara, dok zgrada u svom sastavu ima obezbijeđene usluge portira, teretanu i hemijsko čišćenje.

Sa druge strane, stan Ivanke Tramp predstavlja takođe mali raj sa kojim se vrijedi upoznati. Po nekim izvještajima, stan je plaćen blizu 16 miliona dolara 2011.godine, od kada u njemu i živi Ivanka Tramp sa mužem Džaredom Kušnerom. Keli Dehun je autor koji stoji iza dizajna i može se bez skromnosti reći da je posao izvanredno urađen.

Kolekciju umjetničkih djela dopunjuje rasvjeta u izvedbi Lindzi Adelman, kao i kuhinja sa ugrađenom najmodernijom tehnikom. Apartman se nalazi u Njujorku, ima 390 kvadratnih metara, četiri spavaće sobe, panoramski pogled na Menhetn, dnevne usluge sobarice, teretanu i portira.

 
 
GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

GDJE ŽIVE NAJBOGATIJE POZNATE LIČNOSTI

Mnogi od nas bi voljeli da žive u nevjerovatnim vilama sa besprijekornim dizajnima…

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

TOP 5 – KUĆE POZNATIH KOJE MOŽETE IZNAJMITI

S obzirom na to da se ljeto lagano približava, mi već razmišljamo o godišnjim odmorima…

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

GDJE ĆE ŽIVJETI PORODICA OBAMA NAKON BIJELE KUĆE

Već nekoliko mjeseci su poznate priče o namjerama porodice Obama da u 2017.godini svoj novi dom pronađu u blizini dosadašnjeg. Nakon što napuste Bijelu kuću, za nov

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

DŽESIKA ČESTEJN PRODAJE STAN

Zvijezda filma Marsovac zvanično se preselila u svoj novi dom…Bilo da se bori protiv terorista ili krstari svemirom, Džesika Čestejn je uvijek u pokretu.

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

TRAMPOVA VILA OD 45 MILIONA

Fantastična vila Donalda Trampa u Grinviču prošle godine je već bila na tržištu sa cijenom od 54 miliona dolara…

VILA LEGENDARNOG PRINCA

VILA LEGENDARNOG PRINCA

Kako bi izbjegao hladne zime Minesote, Princ je uživao u luksuzu na ostrvu Providensijales.

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

PENTHAUS ADAMA LEVINA I BEHATI PRINSLU

Adam Levin i njegova supruga Behati Prinslu, poznati supermodel, kupi su ga 2014.godine, što ga čini veoma poželjnim u svijetu ljubitelja muzike i mode, ali će vjerov

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

ITALIJANSKA VIKENDICA MARAJE KERI

Zapravo, ta vikendica nije njena, već je vila koju je ona iznajmila tokom svoje Sweet Fantasy turneje.