Luksuzne vile

LA PALAIS ROYAL

La Palais Royal, veličanstveno imanje inspirisano francuskom erom Beaux Arts, koje se nalazi na Floridi, upravo je dospjelo na tržište…

Po cijeni od 139 miliona dolara, ova građevina u formi palate je trenutno najskuplji posjed ovog tipa u čitavim Sjedinjenim Američkim Državama. Ona ima oko 6.500m2 prostora, a nalazi se na imanju od 4 hektara, koje posjeduje i privatnu plažu. Trenutno je u poslednjoj fazi izgradnje, a biće završena prije kraja iduće godine. U cijenu po kojoj se prodaje uključeni su i prefinjeni završni detalji. Takođe, u njenom sklopu nalazi se i veliki privatni dok u koji može stati i megajahta dužine 185 stopa, kao i podzemna garaža za preko 30 automobila.

Veličanstvena kapija, dekorisana 22karatnim zlatnim listićima, grandiozna fontana na ulazu (jedna od šest), kao i mermerno stepenište od dva miliona dolara sa čeličnim gelenderima dekorisanim zlatnim listićima, za čiju je izradu bilo potrebno dvije godine, su samo neki od luksuznih detalja ove vile. Ona ima 11 spavaćih soba i 17 kupatila, sa tri master apartmana i jednim predsjedničkim apartmanom, u kome ima i đakuzi sa pogledom na okean. La Cuisine du chef će posjedovati La Cornue Grand Palais prilagođeni asortiman namještaja napravljenog po mjeri, od visoko kvalitetnog mahagoni drveta, sa dekorom od zlata. Porodična soba će imati ogromni Living Color akvarijum, u kome će biti smješten i HD 3D TV Set.

Jedan od ekstravagantnih elemenata na koje ovdje možete naići je prvi privatni IMAX bioskop, sa ogromnim ekranom i 18 mjesta za sjedenje sa barom i IMAX ložom. Tu su takođe i veliki infiniti bazen sa kaskadnim vodopadom, duplim LED osvjetljenim toboganom, mokri bar i mjesto za logorsku vatru. Bazen je dizajniran uz pomoć najmodernije tehnologije, sa integrisanim hi-tech sistemima za čišćenje i održavanje.

Đakuzi na otvorenom, ljetnja kuhinja sa pizza rernom, otvorena loža za zabave i ulaz za spa prostorije takođe se nalaze u dvorištu. Dizajnirana od strane modnog mogula Josepha Leonea i arhitekte Denio Madeira Design, svaki detalj u ovoj vili, pa i tehnike konstruisanja i infrastruktura su savršeno odrađeni sa velikom količinom pažnje posvećene detaljima. Da li vam se dopada?


 
Pročitajte slijedeći tekst: MEGA RANČ U MONTESITU
 
VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

Ako se svakog jutra teško budite, jer ste sanjali o svojoj savršenoj vili na plaži, imamo pravu stvar za vas…

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

Dominikanska Republika je zemlja kao iz snova, u kojoj svaki dan može biti savršeni dan iz vaše mašte…

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

Mnogi od nas vole da svoje vikende i godišnje odmore provedu u prefinjenom i udobnom hotelu…

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

Postavljena na mjestu koje nudi potpuno okruženje zelenilom u kombinaciji sa blizinom gradskog jezgra, Vila Cedar, zasniva se na principima organske arhitekture.

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

Iza imena Wilben kriju se braća Vilijam i Bendžamin Semjuels, preduzetnici čiji je rad usmjeren na elitno opremanje i razvoj nekretnina.

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

Ekskluzivna The Preserve enklava u Koloradu je lokacija gdje možete vidjeti vrhunski dizajnirane luksuzne vile…

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

Vila koju vam ovog puta predstavljamo, nalazi se nadomak Sunset strip bulevara, u ekskluzivnom komšiluku gdje se veoma teško možete istaći…

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

Predivni grad Ravelo u Italiji je mjesto gdje možete pronaći omiljene zanimljivosti ovog poluostrva…