Luksuzne vile

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

Mnogi od nas vole da svoje vikende i godišnje odmore provedu u prefinjenom i udobnom hotelu…

Neki biraju daleke, egzotične destinacije, dok se drugi odlučuju za one koje nam se nalaze manje ili više blizu. Ipak, da li je moguće zasititi se luksuznih hotela i usluga koje oni pružaju? Pa, izgleda da jeste, jer nam najnovija istraživanja govore da je broj ljudi koji su zainteresovani za kupovinu vikendice sve veći i veći. Baš iz tog razloga, mi smo odlučili da vam predstavimo 6 najskupljih vikendica koje su dostupne za kupovinu u Srbiji.

6) Zlatibor – 100.000 €

Smještena na Zlatiboru, ova vikendica vam nudi tri nivoa. U prizemlju se nalazi kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom i podrum, dok su na drugom nivou smješteni dnevni boravak, spavaća soba, čajna kuhinja i još jedno kupatilo. Na drugom spratu nalazi se niša sa prostorom za opuštanje i dodatna spavaća soba. Zelenilo koje je okružuje je u potpunosti zaklanja od radoznalih pogleda i pruža vam mogućnost uživanja u autentičnoj planinskoj prirodi.

5) Divčibare – 100.000 €

Ova vikendica nalazi se na placu površine 9.5 ari, gdje je smješten i etno vajat, koji će svakako privući pažnju potencijalnih vlasnika. Ona vam nudi dva vrhunska apartmana, prostrani dnevni boravak sa kaminom i dvije opremljene kuhinje. Takođe, tu su dvije trpezarije i dva kupatila sa tuš kabinama, tri spavaće sobe, vinski podrum i ljetnja terasa. Grijanje je centralno.

4) Srebrno jezero – 120.000 €

Srebrno jezero je srpski lokalitet koji je među omiljenima. Vikendica koja se ovdje nalazi nudi vam 16 ari placa i privatnu plažu sa velikim pontonom. Takođe, ova vikendica ima veliku dnevnu sobu, galeriju, dječiju sobu i kupatilo. Ona ima solarne panele i nalazi se u predivnom šumovitom dijelu, tako da vam pruža mogućnost uživanja u vrhunskom okruženju.

3) Divčibare – 125.000 €

Ova vikendica nalazi se nadomak ulaza na Divčibare. Nudi vam tri stambena nivoa, a izgrađena je 2011.godine. U prostoru suterena, ona nudi jednu spavaću sobu i dnevnu sobu sa kaminom, kao i kuhinju i veliko kupatilo, sa odvojenim prostorijama za veš mašinu u kotlarnicu. Sam prostor suterena otvoren je prema prostranom dvorištu. Na prvom nivou nalazi se apartman sa dvije spavaće sobe, dnevnom sobom sa trpezarijom i kaminom, kuhinjom i kupatilom. U potkrovlju se nalaze tri spavaće sobe, pri čemu svaka od njih ima svoje privatno kupatilo.

2) Banja Sisevac – 150.000 €

Smještena u blizini Ćuprije, ova luksuzna vikendica je idealno mjesto za odmor tokom vikenda ili dužeg vremenskog perioda. U njenom dizajnu može se primijetiti kombinacija etno i modernističkog stila, a nudi vam tri spavaće sobe, dva kupatila, dnevni boravak sa kaminom i odvojenu trpezariju. Takođe, ona nudi i dve garaže, kao i solarni sistem povezan sa strujom i šporetom na drva.

1) Kopaonik – 200.000 €

Izgrađena na Kopaoniku, ova vikendica smještena je u naselju Treska, na samo pet kilometara udaljenosti od centralnog dijela, i na veoma maloj udaljenosti od žičare Sučana dolina. Idealna je za posjetu tokom bilo kog godišnjeg doba, a nudi vam tri nivoa – prizemlje, sprat i potkrovlje. Takođe, tu je i velike natkrivena terasa. Nudi dovoljno mjesta za deset osoba i posjeduje tri parking mjesta, saunu, odvojeno kupatilo i toalet.

foto:Nekretnine.rs

 
Pročitajte slijedeći tekst: VILA CEDAR: DODIR PRIRODE
 
VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

Ako se svakog jutra teško budite, jer ste sanjali o svojoj savršenoj vili na plaži, imamo pravu stvar za vas…

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

Dominikanska Republika je zemlja kao iz snova, u kojoj svaki dan može biti savršeni dan iz vaše mašte…

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

Postavljena na mjestu koje nudi potpuno okruženje zelenilom u kombinaciji sa blizinom gradskog jezgra, Vila Cedar, zasniva se na principima organske arhitekture.

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

Iza imena Wilben kriju se braća Vilijam i Bendžamin Semjuels, preduzetnici čiji je rad usmjeren na elitno opremanje i razvoj nekretnina.

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

Ekskluzivna The Preserve enklava u Koloradu je lokacija gdje možete vidjeti vrhunski dizajnirane luksuzne vile…

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

Vila koju vam ovog puta predstavljamo, nalazi se nadomak Sunset strip bulevara, u ekskluzivnom komšiluku gdje se veoma teško možete istaći…

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

Predivni grad Ravelo u Italiji je mjesto gdje možete pronaći omiljene zanimljivosti ovog poluostrva…

SIGNATURE DIZAJNI PLUTAJUĆIH VILA IZ DUBAIJA

SIGNATURE DIZAJNI PLUTAJUĆIH VILA IZ DUBAIJA

Nekretnine pored vode oduvijek su bile veoma vrijedne, i naravno veoma privlačne…