Luksuzne vile

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

Dominikanska Republika je zemlja kao iz snova, u kojoj svaki dan može biti savršeni dan iz vaše mašte…

U Dominikani imate priliku da se izolujete i isključite od ostatka bučnog svijeta i uživate u jednostavnim sitnicama koje sačinjavaju vaš život, dok ste okruženi sa više prirodne ljepote nego što ste ikada mogli da zamislite.

Sa predivim plažama, prašumama i kaskadnim vodopadima, Dominikana je idealna destinacija za kupovinu vikendice, a svima onima sa dubljim džepovima koji spadaju u imućniji dio populacije, dopašće se naš današnji predlog: predivna Peninsula vila.

Izgrađena 2007.godine, ova šarmantna vikend-vila ima osam spavaćih soba i isto toliko kupatila, a lako je možete pomiješati sa simpatičnim butik hotelom, koji u svom malom prostoru nudi sve što vam je potrebno za vrhunski odmor. Smještena u Las Terrenas, ova veličanstvena rezidencija je oduvijek bila idealno mjesto za odmor brojnih putnika, nudeći vrhunske pogodnosti i opčinjavajuće poglede na Playa Coson i Atlantski okean.

Interesantno konstruisana viktorijanska rezidencija djelo je francuskog arhitekte, Serža Robina, i ona može biti vaše mjesto za odmor za samo šest miliona dolara. Sa preko 2.000 m2 luksuznog prostora, Peninsula vila će vam poželjeti dobrodoščicu podovima od brazilskog drveta, tribalnim ukrasima i predivnim kaminom.

Dio ove vikendice je i polu-profesionalna kuhinja, opremljena mermernim centralnim ostrvom, šporetom sa pet ringli, duplom sudoperom i malim barom. Nikako ne smijemo zaboraviti da pomenemo biblioteku, sobu za bilijar i tradicionalnu trpezariju u kolonijalnom stilu.

Ako vam sve to zvuči kao već viđeno ili dosadno, dio ponude su i vinski podrum, heliodrom, garaža za dva automobila i mala loža pored plaže. Sve to, za samo šest miliona dolara.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI
 
VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

Ako se svakog jutra teško budite, jer ste sanjali o svojoj savršenoj vili na plaži, imamo pravu stvar za vas…

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

Mnogi od nas vole da svoje vikende i godišnje odmore provedu u prefinjenom i udobnom hotelu…

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

Postavljena na mjestu koje nudi potpuno okruženje zelenilom u kombinaciji sa blizinom gradskog jezgra, Vila Cedar, zasniva se na principima organske arhitekture.

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

Iza imena Wilben kriju se braća Vilijam i Bendžamin Semjuels, preduzetnici čiji je rad usmjeren na elitno opremanje i razvoj nekretnina.

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

Ekskluzivna The Preserve enklava u Koloradu je lokacija gdje možete vidjeti vrhunski dizajnirane luksuzne vile…

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

Vila koju vam ovog puta predstavljamo, nalazi se nadomak Sunset strip bulevara, u ekskluzivnom komšiluku gdje se veoma teško možete istaći…

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

Predivni grad Ravelo u Italiji je mjesto gdje možete pronaći omiljene zanimljivosti ovog poluostrva…

SIGNATURE DIZAJNI PLUTAJUĆIH VILA IZ DUBAIJA

SIGNATURE DIZAJNI PLUTAJUĆIH VILA IZ DUBAIJA

Nekretnine pored vode oduvijek su bile veoma vrijedne, i naravno veoma privlačne…