Luksuzne vile

VILA SA PRIVATNOM PLAŽOM

Ovaj veličanstveni posjed je smješten na svjetski poznatoj Kailua plaži, gdje se tirkizne vode sreću sa predivnim plavim nebom...

Ovaj posjed ima svoju privatnu plažu koja praktično počinje od samih ulaznih vrata. GAST Architects studio iz San Franciska dizajnirao je ovaj dom kao savršeno mjesto za život, koje će se prenositi sa generacije na generaciju. Sa tim na umu, oni su ovaj dom konstruisali sa velikim brojem pogodnosti koje se na najbolji mogućni način stapaju sa predivnom lokacijom na plaži. Pažnja posvećena detaljima, kvalitetni materijali i predivni plan prostora kreirali su ovo remek djelo na dva nivoa, kao porodični dom ili savršeno mjesto za bijeg od bučnog života svakodnevice. Imanje je oblikovano kao slovo U, te vam omogućava uživanje u privatnim prostorima i prostranim zajedničkim sobama. Veliki bazen sa spa odjeljkom i vodopad u predivnom dvorištu smješten nadomak širokih staza i dijelom za roštiljanje, savršeni su prostori za organizovanje društvenih okupljanja bilo koje vrste.

Otvorena kuhinja i porodična soba prelaze lagano u dnevnu sobu sa trpezarijom, uz nevjerovatne poglede na okean. Luksuzni glavni apartman, sa odvojenim Njegovim i Njenim kupatilom, u kombinaciji sa teretanom, media sobom, liftom i kancelarijom čini najbolje elemente ovog imanja. Takođe, ova vila koja je besprekorno luksuzna nam predstavlja i najmodernije održive sisteme. Ona ima LEED setifikat kao građevina sa održivim sistemima.

Inače, smještena je u mirnoj ulici privatnog i luksuznog dijela Kailue, na samo 20 minuta od centra Honolulua. Cijena ovog luksuznog imanja koje je oličenje modernosti i savremenih elemenata je 20.138.000 dolara.


 
Pročitajte slijedeći tekst: LUKSUZNO IMANJE U LOS ANĐELESU
 
VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

VILA SOGNO – DOM IZ SNOVA

Ako se svakog jutra teško budite, jer ste sanjali o svojoj savršenoj vili na plaži, imamo pravu stvar za vas…

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

VIKENDICA U DOMINIKANI ZA 6 MILIONA €

Dominikanska Republika je zemlja kao iz snova, u kojoj svaki dan može biti savršeni dan iz vaše mašte…

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

NAJSKUPLJE VIKENDICE U SRBIJI

Mnogi od nas vole da svoje vikende i godišnje odmore provedu u prefinjenom i udobnom hotelu…

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

VILA CEDAR: DODIR PRIRODE

Postavljena na mjestu koje nudi potpuno okruženje zelenilom u kombinaciji sa blizinom gradskog jezgra, Vila Cedar, zasniva se na principima organske arhitekture.

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

WILBEN: NAJBOLJE IZ LONDONA

Iza imena Wilben kriju se braća Vilijam i Bendžamin Semjuels, preduzetnici čiji je rad usmjeren na elitno opremanje i razvoj nekretnina.

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

PREFINJENA VILA U EKSKLUZIVNOM DIJELU KOLORADA

Ekskluzivna The Preserve enklava u Koloradu je lokacija gdje možete vidjeti vrhunski dizajnirane luksuzne vile…

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

MODERNI BISER LOS ANĐELESA

Vila koju vam ovog puta predstavljamo, nalazi se nadomak Sunset strip bulevara, u ekskluzivnom komšiluku gdje se veoma teško možete istaći…

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

SREDNJOVJEKOVNI LUKSUZ ZA 45 MILIONA EVRA

Predivni grad Ravelo u Italiji je mjesto gdje možete pronaći omiljene zanimljivosti ovog poluostrva…