Luksuzni enterijeri

BIJELA KAO NIJANSA LUKSUZA

Ovaj elegantni dupleks stan prefinjeno reflektuje svjetlost u svakoj sobi, a smješten je u Stokholmu…

Ima površinu od oko 400 m2 i prostire se na dva nivoa. Bijeli zidovi i namještaj vizuelno dominiraju prostorom, dok im kontrast prave crveno-braon podovi i srebrni kuhinjski elementi. Donji nivo ovog dupleksa zauzimaju kuhinja i jedna spavaća soba, trpezarija, kupatilo i prefinjena i zaklonjena kućna kancelarija.

Najspektakularniji element dizajna ovog dupleksa je svakako stakleni pod koji se nalazi iznad glavnog ulaznog kola, koji povećava prostor i optimizuje prirodno osvjetljenje. Kako se krećete prema drugom nivou, preko naizgled plutajućeg stepeništa koje je napravljeno od drveta i stakla, lagano ulazite u udobni i ležerni prostor za relaksaciju.

Spavaća soba na drugom nivou ima enterijer V oblika koji je napravljen uz pomoć stakla i ima izobilje prirodne svjetlosti. U svakom dijelu ovog stana, isti stil je ispoštovan. Tranzicija između enterijera i eksterijera je neprimjetna i harmonična.


 
Pročitajte slijedeći tekst: LUKSUZNI KOMPLEKS U MAJAMIJU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.