Luksuzni enterijeri

ENTERIJER DNEVNE SOBE

Eduard Caliman je arhitekta iz Lidsa, koji je skoro završio svoj rad na intrigantnom projektu dizajna jedne dnevne sobe…

Luksuzni enterijer osmišljen je kao otvoren prostor, sa prostranom sofom u sredini, koja vizuelno odvaja dio za sjedenje od trpezarijskog dijela. Veliki kristalni lusteri daju dodir luksuza i elegancije prostoru svojim fantastičnim izgledom. Eklektična mješavina namještaja koji je korišćen u ovom enterijeru daje cijelom prostoru jedinstveni karakter.

Ovaj moderni projekat sadrži elemente it Visionnaire Ipe Cavalli kolekcije, kao što je paperjasto ogledalo i konzola Gretel, dok je sofu dizajnirao Antonio Citterio za B&B Italia. Lampe i drugi elementi osvjetljenja dolaze iz Giovanni Sforza Home luksuzne kolekcije i pažljivo su odabrani kako bi na savršen način osvijetlili ovaj prostor i predstavili ga u pravom luksuznom svijetlu.


 
Pročitajte slijedeći tekst: PENTHAUS U SOHOU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.