Luksuzni enterijeri

ENTERIJER PLANINSKE LOŽE

Ono što svi najviše volimo kod koliba i planinskih kućica je njihov topao i prijatan ambijent. Kako se to postiže?

Pa, to je prilično lako razumjeti, ako se bliže pogleda njihov dizajn i arhitektura. Obično, kolibe imaju drvene eksterijere koji im daju taj šarmantni, rustikalni izgled. Ali, važnije od toga, enterijer ima drvetom pokrivene zidove i izložene grede.

Drugi važan materijal je kamen. On se obično koristi oko kamina, ali i kameni akcentni zidovi mogu biti opcija. Dakle, prenijeti tu udobnost i ljepotu u svoj dom je prilično jednostavno. Sve što treba da uradite je da koristite te materijale.

Na primjer, možete uključiti akcentne zidove od drveta u enterijer vašeg doma. Spavaća soba je odlično mjesto za to. Druga opcija je da imate drvene tavanice koje takođe mogu da zagriju sobu.

Ako ne želite da u potpunosti transformiše svoj dom u rustičnu kolibu, možete se jednostavno odlučiti za drvene grede. One uvijek dodaju šarm sobi i mogu biti važan akcentni detalj, bez obzira da li odgovaraju dekoru ili su u kontrastu sa dizajnom.

Što se tiče kamena, možete imati lijep kameni kamin u dnevnoj sobi i on će sigurno stvoriti topao, udoban, pozivajući i veoma prijatan ambijent.

 
Pročitajte slijedeći tekst: SKIJAŠKA LOŽA U VEBIERU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.