Luksuzni enterijeri

ENTERIJER STANA U SAO PAOLU

Ovaj stan od 480 kvadratnih metara u Campo Belo, Sao Paolu, kompletno je transformisan…

Da arhitekta Maurice Karam i njegove intervencije nisu imali veze sa ovim enterijerom, ne bi izgledao ovako elegantno i udobno.

Jedna od prvih intervencija bila je redizajn društvenih prostora. Bilo je potrebno otarasiti se podjelnih zidova, propuštanje prirodne svjetlosti, i kreiranje fantastičnog pogleda na urbani pejzaž iz različitih uglova. Druga intervencija bila je zamjena svih starih završnih detalja i materijala, sa drugim, novim, modernim i veoma kvalitetnim.

Glavna spavaća soba je takođe izmijenjena, dobila je veoma cijenjenu ekstenziju, novi prostor za odlaganje stvari i udobnije i romantičnije kupatilo za dvoje. Dekor i namještaj, klasični komadi Patricie Urquiole i Philippe Starcka, kompletiraju elegantni i sofisticirani dizajn koji je osmislio ovaj cijenjeni arhitekta, dok je na umu imao enterijer iz snova.

 
Pročitajte slijedeći tekst: ENTERIJER IZ SNOVA U BRAZILU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.