Luksuzni enterijeri

GUCCI PENTHAUS U NJUJORKU

Sestre Alesandra i Alegra Guči, stavile su na prodaju svoj stan na Mehnetnu, na prestižnoj Petoj Aveniji, po cijeni od 38 miliona dolara…

Njihov stan ima površinu od oko 1.000 m2 i zapravo je dupleks, koji zauzima pedeseti i pedeset prvi sprat Olympic tornja, pa nudi besprijekoran pogled na čuvene njujorške građevine, poput Krajsler zgrade i Empajer Stejta.

U pitanju je raj na visokoj poziciji, sa visokim tavanicama i prozorima od poda do plafona. Formalna trpezarija je samo jedna od prostorija koje nude besprijekorni pogled na grad. Biblioteka sa drvenim panelima i kaminom ima visoki svjetlarnik koji doprinosi njenom bajkovitom izgledu. Odvojena kućna kancelarija nudi nam još jedan kamin, koji radnu atmosferu u isto vrijeme čini toplom.

Kuhinja je prostorija koja će učiniti svakoga profesionalcem, jer sadrži aparate visokog kvaliteta i prostranu ostavu.

Pored toga, ovaj stan ima osam spavaćih soba i deset kupatila. Master apartman ima svoju garderobu, whirlpool kadu i odvojeni tuš, dok su sva kupatila kreirana sa detaljima od mermera ili krečnjaka.

Ovdje postoji dva para stepeništa i privatni lift, sa dva privatna ulaza. Takođe, zgrada u kojoj se stan nalazi nudi luksuzne pogodnosti, poput konsijerža, vratara i fitness centra.

Prvobitno, dom Guči sestara stavljen je na prodaju po cijeni od 45 miliona dolara, ali sad ima nešto nižu cijenu od 38 miliona dolara. Ne smijemo zaboraviti da napomenemo i porez na nekretnine, koji na mjesečnom nivou iznosi oko 11.667 dolara. Cijena održavanja ovog stana je oko 12.954 dolara mjesečno, tako da ovaj dom svakako nije za one koji nemaju izuzetno duboke džepove.

 
Pročitajte slijedeći tekst: BOEMSKI STAN U POSITANU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.