Luksuzni enterijeri

LUKSUZNI PENTHAUS U SOFIJI

Knof dizajnerski studio, upravo je završio sa radom na svom prvom velikom zadatku…

Oni su na sebe preuzeli poduhvat redizajniranja vrhunskog penthausa u Sofiji, tako što su sjedinili dva odvojena stana u jedan prostor sa 400 m2. Novi penthaus koji je nastao tokom tog rada, sada ima prozore od poda do plafona na svim spoljnim zidovima i nudi svojim vlasnicima vrhunsko uživanje u pogledu na grad i obližnje planine, kao i izobilje dnevne svjetlosti, od svitanja, do sumraka.

Klijenti koji su angažovali ovaj studio, dali su im jasno upustvo – spojiti dva stana u jedan, kreirajući unikatno, otvoreno okruženje sa kuhinjom, trpezarijom, dnevnom sobom i prostorom za zabavu, uz korišćenje punog potencijala pogleda koji se sa ove visine pruža, i neizbježno kreiranje privatnih odjeljaka za master spavaću sobu i dječije sobe.

Rezultat koji su oni dobili na osnovu svojih zahtjeva je više nego dobar, kako je Knoff studio kreirao luksuzni penthaus sa vrhunski uređenim prostorima, i pogledom na grad i planine. Kako arhitekte kažu: “Naši klijenti, odnosno četvoročlana porodica, kupili su dva stana u prestižnom neboderu u ovom gradu”, rekla je Suzan Knof, “i dali nam uputstvo koje je bilo vrlo jednostavno i isključivo – spojte dva stana, kreirajući jedninstveno, luksuzno, svijetlo i otvoreno okruženje, koje će iskoristiti maksimalnu količinu svjetlosti tokom dana, ali uz opcije kreiranja privatnosti po želji”.

U ovom stanu sada postoje prirodno obojeni sivi zidovi koji se obmotavaju oko postojećeg jezgra prostora, uz nove, integrisane, linearne detalje osvijetljenja, koje na unikatan način obilježava prostore, van prefinjenog, grandioznog i otovrenog glavnog dijela stana.

 
Pročitajte slijedeći tekst: KUPIŠ STAN - DOBIJEŠ AVION
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.