Luksuzni enterijeri

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

Ovaj projekat biće prvi set brendiranih Missoni rezidencija, iako su oni ranije već kreirali Missoni dom u Manili. Ovaj toranj u Majamiju biće konstruisan tako da izgleda kao da izranja iz Biskejn zaliva. Građevina će se sastojati od 146 prostranih rezidencija sa dvije, tri ili četiri spavaće sobe i površinom u rasponu od 250 do 370 m2. Svaka od soba u ovim stanovima imaće savršeni pogled na okean.

“Pre oko 30 godina, tokom mog prvog poslovnog putovanja u Sjedinjene Države, prije osnivanja kompanije koja se bavi nekretninama, Capital Group, posjetio sam Majami i odlučio da ću jednog dana graditi u ovom fantastičnom gradu. Missoni Baia predstavlja ultimativni kvalitet, koji je dizajnirala nagrađivana arhitekta Hani Rašid, koja je inače skoro angažovana da dizajnira Hermitage Modern Contemporary Museum u Moskvi. Vrhunske pogodnosti, koje su pod uticajem moje lične strasti prema dobrostanju, su nešto što do sada nije bilo ponuđeno kao dio privatnih rezidencija u Majamiju. Unikatne i prefinjene stambene jedinice, sa enterijerima koji su djelo Paris Forino, pod kreativnim nadzorom Anđele i Rosite Misoni, sa pejzažnom arhitekturom Enza Enee, smeštene nadomak Biskejn zaliva, daće sasvim novu energiju ovom gradu”, rekao je Vladislav Doronin, CEO OKO Group.

Svaki sprat ove građevine sadržaće po tri rezidencije, sa privatnim liftovima i direktnim pristupima stanovima, sa lobijem, uslugama konsijerža, parkinga i obezbjeđenja. Pored toga, svaka rezidencija će imati dva parking mjesta. Druge pogodnosti uključuju prostor za sunčanje sa ložama, pet bazena, teniski teren i fitness centar sa spa odjeljkom, koji gleda na zaliv. Tri dupleks rezidencije iz ove zgrade imaće privatne terase nadomak ivice vode, dok će dva dupleks penthausa imati bazene sa pogledom na zaliv i skulpturalno stakleno stepenište, koje ih otvara prema krovu.

Dizajn građevine biće djelo njujorškog studija Asymptote Architecture, koji predvodi Hani Rašid, u saradnji sa Lisom An Kutur. Dekor će konceptualizovati dizajner enterijera, Paris Forino. Naravno, u enterijeru će biti izobilje namještaja i dekorativnih detalja sa potpisom Missoni brenda.

 
Pročitajte slijedeći tekst: MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

Nazvan Excalibur, ovaj novi projekat djelo je vrhunske razvojne grupe Nahar, a promijeniće izgled i kurs luksuznih stambenih kompleksa na svjetskom nivo, odnosno percepc