Luksuzni enterijeri

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

Koncept koji stoji iza njegovog najnovijeg projekta inspirisan je pjesmom ruskog pisca Konstantina Forfanova – “Život je mudro štedljiv: sve nove stvari nastale su od starih”.

Originalni lučni krovni sistem koji je bio dio originalnog dizajna ovog stana sada je izložen i cijelom prostoru je dodao novu funkciju. Pored same činjenice da on vizuelno produžava životni prostor, ovaj element stana ima ulogu dijeljenja prostora na određene sekcije. Strukture od čeličnih greda naglašene su drvenim panelima, kako bi se dostigao smjeliji i moderniji izgled. Terasa koja je tokom ovih radova dodata stanu, daje mu dodatni prostor za relaksaciju na otvorenom, sa očaravajućim pogledom na grad.

Mračna paleta boja u dnevnoj sobi, koja se sastoji od sive i crne, naglašena je raznolikim umjentičkim djelima modernih ukrajinskih i japanskih slikara, Oksane Masj, Valerija Stratsevanda i Kenza Takade. Bijelo lakirana kuhinja i kupatilo doprinose savremenom stilu ovog penthausa. Veliki prozori su prisutni kako bi obezbijedili izobilje prirodne svjetlosti tokom dana, dok u večernjim satima, ugradni komadi osvijetljenja kreiraju topli i intimni ambijent.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

Nazvan Excalibur, ovaj novi projekat djelo je vrhunske razvojne grupe Nahar, a promijeniće izgled i kurs luksuznih stambenih kompleksa na svjetskom nivo, odnosno percepc