Luksuzni enterijeri

NAJSKUPLJI PENTHAUS FLORIDE

Smješten u nevjerovatnom Auberge Beach Residences & Spa kompleksu u Fort Loderdejlu, South Tower penthaus je već sada jedna od najekskluzivnijih nekretnina u Floridi…

Ali, mi ovog puta želimo da vas obavijestimo da je ovaj penthaus skoro prodat po cijeni od 10 miliona dolara, što ga čini najskupljim u ovom dijelu svijeta. U našoj galeriji ćete prepoznati brojne elemente koji ga čine tako skupocjenim. Glavni lobi tornja opremljen je velikim prozorima i modernom dekoracijom, koji će impresionirati buduće stanare i njihove potencijalne goste i prije nego što dođu do samog penthausa.

Nakon toga, privatni lift ih vodi do očaravajućeg penthausa od oko 600 m2, sa četiri spavaće sobe, šest kupatila i ultramodernim pogodnostima. Dnevna soba otvorenog koncepta je jednostavno fenomenalna, zahvaljujući spiralnom stepeništu i nježnoj paleti boja, dok prozori od poda do plafona otvaraju čitav prostor prema horizontu. U sklopu ovog penthausa je i predivna zatvorena terasa, koja nudi pogled na okean, a svaka spavaća soba vam takođe pruža mogućnost uživanja u istom.

Velika terasa, sa privatnim bazenom i dosta prostora za sjedenje, čini se idealnim mjestom za opuštanje i druženje. U sklopu ovog penthausa očekuju vas vinski podrum, golf simulator, spa, klub soba i soba za ljubitelje cigara. Sigurni smo da budućim vlasnicima neće ništa nedostajati.

 
Pročitajte slijedeći tekst: LUKSUZNI PENTHAUS U SOFIJI
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.

X