Luksuzni enterijeri

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

Pored očiglednih pogodnosti u vidu prostora, kao i same lokacije koja se svodi na Vračar i Dedinje, ovi stanovi imaju jednu zajedničku osobinu, a to je svakako luksuz. Oni svojim vlasnicima nude terase, dodatne pogodnosti, bezbjednost i sigurnost, kombinovane sa maksimalnim komforom. Pogledajte i sami kako izgleda naša lista.

10. 750.000 € - Dedinje

U blizini njemačke ambasade, stan koji je zauzeo deseto mjesto na našoj listi, nalazi se u zgradi iz 2007.godine. U cijenu stana uračunate su i dvije garaže. Sam stan okupira čitav sprat zgrade, a ima kvalitetne podove od tikovine, aluminijumsku spoljnu stolariju, ugradne garderobere i odvojeni spavaći dio za aksimalnu privatnost. Nudi protočnu toplu vodu, video nadzor i fizičko obezbjeđenje.

 9. 755.000 €  - Vračar

Ovaj stan nalazi se u blizi Hrama Svetog Save, nudi vam površinu od 283 m2 i tri terase. Nalazi se na četvrtom spratu zgrade, a njegova lokacija je idealna. Ima svijetao dnevni boravak iz dva dijela sa impozantnim visokim plafonima i izlazom na veliku terasu.

8. 760.000 € - Dedinje

Ovo je još jedan stan smješten u blizini zgrade televizije Pink, a nalazi se na drugom spratu nove građevine. Mjeri površinu od oko 286 m2, dok njegova terasa meri 42 m2. Tu je i garaža za 2-3 vozila. Zgrada u kojoj se nalazi ima portira i centralno grijanje. U stanu postoje četiri spavaće sobe, odvojena garderoba, dvije dnevne sobe i tri kupatila.

7. 800.000 € - Vračar

Ovaj luksuzni stan mjeri površinu od oko 277 m2 i prostire se na dva nivoa. Ima tri spavaće sobe, tri kupatila, dva garderobera i dve saune. Takođe, tu su i dvije terase, a dostupan je za kupovinu u potpunosti opremljen vrhunskim kvalitetnim komadima namještaja.

6. 900.000 € - Dedinje

Ovaj stan nalazi se u prizemlju, a svojom površinom obuhvata i veći dio suterena, u kom se nalaze spa centar, bazen i dvorište. Baš kao i vrhunski stanovi iz čitavog svijeta, ovaj vam nudi vinski podrum i visoke plafone, šest soba i dva nivoa. Nalazi se u novoj zgradi, a posjeduje svoju baštu i terasu, koje su idealne za uživanje i opuštanje.  

5. 900.000 € - Dedinje

Ovaj stan se nalazi u blizi zgrade televizije Pink, u novoizgrađenoj zgradi. Od pogodnosti nudi klimatizaciju i telefonski priključak, uz garažu i terasu. Površina ovog stana je 300 m2, a nudi šest prostorija.

4. 900.000 € - Dedinje

Dedinje je poznato kao kraj sa izobiljem luksuznih rezidencija, a ujedno i omiljeno mjesto za život srpskih bogataša. Stan koji je dostupan za 900.000 € prostire se na dva nivoa i ima terasu sa površinom od 100 m2. Nalazi se u zgradi iz 2008.godijne, na sjajnoj lokaciji, koja je okružena zelenilom. Takođe, ovaj stan vam nudi prozračni dnevni boravak, šest soba i još mnogo toga, što ćete morati da vidite svojim očima.

3. 1.125.011 € - Lamartinova

Stan na trećem mjestu na naše liste je odmah useljiv, a okupira prizemlje i prvi sprat. Svojim vlasnicima nudi izobilje svjetlosti i prozračnosti. Od dodatnih pogodnosti, nudi centralnu klimatizaciju, lift, više garažnih mjesta, sobu za masažu, saunu, teretanu i još mnogo toga. Ima osam soba i osam kupatila. Zgrada u kojoj se nalazi izgrađena je 2009.godine.

2. 1.150.000 € - Lamartinova

Ovaj stan koji ima oko 370 m2 povrišinu, nudi vam dvije terase i dva nivoa. Zbog prefinjenog i pažljivog projektovanja, ovaj stan je luksuzno opremljen i savršeno prostorno organizovan. Dodatne pogodnosti koje prate ovu kupovinu su dvorište i otvoreni bazen, teretana, sauna i pet parking mjesta. Stan se nalazi u vili koja je relativno skoro izgrađena, a ukoliko potencijalni vlasnik poželi, može kupiti cijelu vilu samo za sebe.

1. 2.040.000 € - Dimitrija Tucovića

Ovaj stan je definitivno najskuplji na našoj listi. Sa cijenom preko dva miliona evra, ovaj stan vam nudi rijetke luksuzne i kvalitetne pogodnosti. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak ovog stana dizajnirani su kao prostor otvorenog koncepta, dok vam terasa sa površinom od 44 m2 nudi predivan pogled na okruženje. Spavaće sobe, kojih ima 5 su prave mirne oaze, okrenute Zvezdarskoj šumi i imaju svoje privatne terase.

 

Foto: Nekretnine.rs

 
Pročitajte slijedeći tekst: NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

Nazvan Excalibur, ovaj novi projekat djelo je vrhunske razvojne grupe Nahar, a promijeniće izgled i kurs luksuznih stambenih kompleksa na svjetskom nivo, odnosno percepc