Luksuzni enterijeri

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

Razvojni stambeni projekat koji je započet u novembru prošle godine, uskoro će uljepšavati panoramu Mumbaja…

Nazvan Excalibur, ovaj novi projekat djelo je vrhunske razvojne grupe Nahar, a promijeniće izgled i kurs luksuznih stambenih kompleksa na svjetskom nivo, odnosno percepciju i definiciju luksuza u očima kupaca, kako kaže Ejdžej Nahar. Svaki od stanova, a biće ih trideset šest, imaće površinu od oko 400 m2. Ejdžej dalje navodi da će svaki stan biti u savršenom skladu sa željama i potrebama modernih kupaca, koji ne žele ništa manje od luksuza. Stanovi će se prodavati isključivo po pozivnicama, a stanari će se birati na osnovu niza zahtjeva koji moraju da ispune.

Smješten u srcu Mumbaja, ovaj projekat će imati pogled na zelenilo trkačke staze, kao i na samu panoramu grada, gdje možemo vidjeti St Regis i Four Seasons hotele, kao i jezgro luksuzne kupovine – Palladium. Projekat je dizajnirao renomirani arhitekta Pranav Desai. Svaki stan će imati visoke plafone, vanvremensku privlačnost i ljepotu, savršeni pogled, ambijentalno osvijetljenje, najmoderniju tehnologiju, skulpture i elemente moderne arhitekture, fluidne i otvorene prostore. Stanari će moći da dizajniraju svoje stanove u skladu sa svojim željama, odnosno da ih pretvore u prostor u kom će žudjeti da provode vrijeme.

Sa nevjerovatnim pogodnostima, ovaj toranj će nuditi prefinjene salone, digitalnu biblioteku, wi-fi internet, usluge konsijerža, prostor za meditaciju, poslovne lože i još mnogo toga. Ljudi koji budu živjeli u ovom stambenom kompleksu biće kao odsječeni od svijeta, uz mogućnost istraživanje ljepote ultimativnog luksuza, dok su zapravo u samom srcu užurbanog grada.

Sa pet nivoa parkinga, stanari ove zgrade imaće priliku da uživaju u stazi za trčanje i šetanje koja će biti smještena na krovu, kao i đakuzi kadama i terasama sa ložama, a sve to će nadgledati vrhunsko osoblje, dostupno za svaki zahtjev i želju.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NAJSKUPLJI PENTHAUS FLORIDE
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.