Luksuzni enterijeri

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

Renomirani arhitektonski studio skoro je predstavio prve vizuale svog novog stambenog kompleksa u Njujorku, koji se trenutno gradi u Tribeki. Nazvan 111 Murray Street, ovaj predivni kompleks imaće pedeset osam spratova, prevazilazeći nedovršeni neboder Herzog & de Meuron. Nudeći luksuzne stanove, sa cijenama u rasponu od 1.5 do 18.5 miliona dolara, ovaj neboder je već ekskluzivno mjesto okupljanja ljudi sa dubljim džepovima.

Budući vlasnici rezidencija u ovom stambenom projektu će svakako cijeniti brojne zajedničke prostore i interesantne pogodnosti, poput poslastičarnica i grandiozne trpezarije.

Toranj je dizajniran tako da šarmira svojim kaminima od čelika i kamena u lobiju, što je ispraćeno vodopadom i reflektujućim bazenom. U eksterijeru, dizajneri su se pobrinuli da spoljašnjost ove građevine bude podjednako luksuzna i gostoprimljiva kao njen enterijer.

Sa unikatnim oblikom, ovaj neboder će imati veliki uticaj na panoramu Njujorka. Fasada od kristalina je u najmanju ruku predivna, a budući stanari i njihovi gosti biće impresionirani unikatnim pogledima na grad okolne rijeke.

 
Pročitajte slijedeći tekst: VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

Nazvan Excalibur, ovaj novi projekat djelo je vrhunske razvojne grupe Nahar, a promijeniće izgled i kurs luksuznih stambenih kompleksa na svjetskom nivo, odnosno percepc