Luksuzni enterijeri

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Park Avenue brend osnovan je sa misijom: oni za cilj imaju unošenje stila i luksuza, u prostoriju u vašem domu koja je posvećena brizi o vašem tijelu i dobrostanju…

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka. Ovdje će vas svaki predmet zapanjiti na prvi pogled, dok je prizemnost zabranjena. Vrijedni materijali, originalni dizajni i umjetnost vrhunskih majstora kupatila pretvaraju u živi prostor, koji je osmišljen i kreiran po željama najzahtjevnijih klijenata.

Pored “Secret Bathroom” dizajna koji nam otkriva skriveni namještaj u ovom prostoru, i “Junior Bathroom”, dizajna koji predstavlja luksuznu bajku za dječija kupatila, oni su sada kreirali i “Barber Shop” dizajn, koji idealno oslikava koncept dvadesetih godina prošlog vijeka.

Inače, Park Avenue je brend osnovan 2015.godine i već ima prestižnu reputaciju, zbog odličnosti i vrhunskog kreiranja od strane stručnih toskanskih majstora. Oni proizvode sve potrepštine za kreiranje luksuznih kupatila – od sanitarija, do podova i obloga, kada, tuš kabina i različitih komada namještaja, koji će vaše kupatilo pretvoriti u prostor sa harizmom i ličnošću.

U njihovim pričama o dizajnu, diskretni i ekskluzivni luksuz je stalni protagonista. Danas, oni se vraćaju nekadašnjim dezenima koje osavremenjuju, reinterpretirajući oblike, volumene, dekoraciju i materijale, na veoma originalne načine, čineći ih svestranim i savremenim.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

NOVA VIZIJA LUKSUZA U MUMBAJU

Nazvan Excalibur, ovaj novi projekat djelo je vrhunske razvojne grupe Nahar, a promijeniće izgled i kurs luksuznih stambenih kompleksa na svjetskom nivo, odnosno percepc