Luksuzni enterijeri

PENTHAUS U CENTRU LONDONA

Iza svojih staklenih zidova, ovaj penthaus ima pregršt prirodne svjetlosti i jednostavno očaravajuću panoramu Londona, i danju i noću...

Zamislite život u ovom luksuznom penthausu koji ima predivni pogled na panoramu Londona, sa otvorenim planom prostora, čiji magični pogled na grad ispunjava čitav enterijer dragocjenim šarmom. Kao što ste možda i sami pretpostavili, ovaj penthaus ima svoj privatni lift, koji njegove vlasnike i njihove goste vozi od lobija zgrade do trideset sedmog sprata, na kom se penthaus nalazi. Kroz prozore imate pogled na zgradu Parlamenta, Tower Bridge, olimpijski stadion i slično. U ovom pogledu možete uživati dok kuvate, večerate ili se opuštate u ovom fantastično otvorenom prostoru.

Prostrani foaje na samom ulazu vodi vas do trpezarijskog prostora sa otvorenim planom prostora i kuhinje koja je ušuškana ispod prostranih nagnutnih prozora. Dvije spavaće sobe, privatno kupatilo i soba za goste su ono što sačinjava ovaj stan. Ima obezbjeđenje i uslugu konsijerža 24 časa dnevno, kao i obezbjeđeno parking mjesto. Ovaj penthaus je savršeni gradski stan za sve one koji vole da budu u centru dešavanja. Smješten je u jednoj od evropskih najviših građevina. Sve sobe u njemu takođe imaju zakrivljene prozore od poda do plafona, sa fantastičnim pogledom na grad.


 
Pročitajte slijedeći tekst: PENTHAUS U SRCU VENECIJE
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.