Luksuzni enterijeri

PENTHAUS U SOHOU

Svako ima svoju ideju kuće iz snova, svaka od njih je posebna, ima jedinstveni dekor, namještaj i boje…

Bilo da se nalazi na prostoru ekskluzivnog imanja, u srcu poznate četvrti, svaki luksuzni dom privlači pažnju svojim prilagođenim dizajnom i jedinstvenim enterijerom. Danas vam predstavljamo ovaj fascinantni penthaus u Sohou, koji je dizajnirao Piero Manara.

Sa panoramskim pogledom na grad koji nikad ne spava, ovaj nevjerovatni luksuzni penthaus u Sohou savršeno je mjesto za život. Ukoliko želite da uživate u izobilju i luksuzu, ovo mjesto sa svojim harmoničnim osvjetljenjem, velikim prozorima i svjetlarnicima, ekskluzivnim detaljima i pažljivo odabranom dekoracijom, savršeno je mjesto za vas. Ima prostranu dnevnu sobu, sa kaminom koji ima Eramosa mermerni finiš. Sa četiri spavaće sobe, pet kupatila, kućnom kancelarijom, media sobom, teretanom, spa kupatilom i sobom za masažu, ovaj njujorški penthaus je savršenstvo dizajna.

Kada jednom izađete na terasu, osjećaj moći i izobilja projuriće vašim venama i iznenada ćete shvatiti gdje ste. Sa panoramom čitavog Njujorka, gdje najbitniji dio predstavljaju Empire State Building i Kip Slobode, ova terasa je kompletna. Na njoj je čak i tuš na otvorenom, tako da svaki aspekt vašeg života može biti pod vedrim zvjezdanim nebom. I još kada znate da je to vaš dom… to je jedan sasvim drugačiji osjećaj…


 
Pročitajte slijedeći tekst: SAVRŠEN ENTERIJER U STILU MENHETNA
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.