Luksuzni enterijeri

POTKROVLJE U SAN FRANCISKU

Kada pomislimo na topao i gostoprimljiv enterijer, beton nam obično nije prva asocijacija…

Ovo predivno potkrovlje u San Francisku koje ima visoke betonske plafone je pravi primjer kako enterijer sa elementima od betona može biti zaista prijatan, a ne oštar i grub.

Stan koji vam ovoga puta predstavljamo ima površinu od oko 200m2, jednu spavaću sobu i dva kupatila. Glavne odlike ovog enterijera su njegova prostranost, prozori u industrijskom stilu impresivne veličine, kao i veličanstveni svjetlarnik kroz koji ulazi velika količina prirodne svjetlosti.

Otvoreni betonski zidovi i plafoni dekorisani su sprektrom različitih tekstura i završnih detalja koji ovom prostoru daju posebnu vrstu šarma. Kuhinja koja je dosta prostrana i opremljena modernim aparatima otvara se prema dnevnoj sobi u kojoj je smješten šank osmišljen kao prostor za doručak. Kuhinjski ormarići i stepenice napravljeni su od vintage drveta koje je veoma simpatično prikazano.

Spavaća soba na gornjem nivou ovog potkrovlja ima prostranu garderobu sa u potpunosti opremljenim kupatilom u kom je svjetlarnik. Namještaj u spavaćoj sobi je veoma primamljiv i opušta nakon samo jednog pogleda. Veliki prozori u spavaćoj sobi daju vam mogućnost uživanja u pogledu na zalazak sunca i panoramu grada.

 
Pročitajte slijedeći tekst: PENTHAUS B - NJUJORK
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.