Luksuzni enterijeri

PRIRODNO ZEN KUPATILO

Kombinovanje spa oaze i kupatila u vašem domu je zaista nešto unikatno i impresivno…

Kombinacija koju vam ovog puta predstavljamo je pravi mali i udobni raj, smješten u sred moderne arhitekture i prirodnog okruženja. Upotreba prirodnih materijala je danas postala pravi trend u dizajnu modernih kupatila koja imaju i spa odeljke. Ovi materijali su uglavnom veoma izdrživi i dugotrajni, a u našem primjeru možete videti prirodni kamen i druge zemljane materijale, koji su definitivno najbolji ako želite da kreirate zen okruženje.

Kupatilo koje vam ovom prilikom predstavljamo delo je birdieart studija i predstavlja mješavinu prirodnih i hladnih materijala, poput prirodnog kamena i betona, i toplih materijala, poput drveta i bambusa. Na primjer, postolje umivaonika dizajnirano je od drveta, dok je sam umivaonik napravljen od vrhunskog porcelana.

Atraktivni kvalitetni akcentni komadi razmješteni su strateški oko kade i saune i oni zapravo kreiraju čitav ambijent. Cjevasto drvo korišćeno je kao stočić, dok su tirkizne tegle korišćene kao vaze za dugačko zelenilo. Jednostavno okruglo ogledalo nalazi se iznad umivaonika, a ima svoju nježnu vrpcu sa lampicama za najbolje osvijetljenje.

Još jedan faktor koji dovršava idealni izgled ovog kupatila je nijansa zidova i podova. Rezultat je nepogrešiv. Zemljani hromatski tonovi, u kombinaciji sa frigidnim materijalima, naglašeni su drvetom i staklom, što ujedno kreira iluziju dubine prostora.

Odvojeni dio sa udobnim prostorom za sjedenje nadomak kade kompletira ovaj dizajn. Tri sekcije koje postoje u ovom kupatilu kreiraju mirnu i harmoničnu vibraciju, koja je u isto vrijeme energična i privatna.

U autentičnim i luksuznim kupatilima postoji neka mistična enterijera, koja se kreće na svoj način ii ma svoje vrijeme. Ovo spa kupatilo je epitom ljepote, spojen sa funkcionalnošću. Elegantno i efikasno, ovo kupatilo je idealan primjer modernog dizajna koji doprinosi uživanju u životu.

 
Pročitajte slijedeći tekst: NAJVEĆI PENTHAUS NA KARIBIMA
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.

X