Luksuzni enterijeri

STAN SA NAJLJEPŠIM POGLEDOM NA PARIZ

Ovaj nevjerovatni stan, prostire se na dva nivoa u luksuznoj građevini u srcu Pariza…

Ova nevjerovatna građevina potiče iz 1914.godine, a ima dnevnu sobu u stilu radionice, sa šest metara visokim plafonima i predivnim svjetlarnikom, koji čitav stan puni prirodnom svjetlošću.

Sa tri spavaće sobe i tri kupatila, ovaj stan nudi jedinstveni pogled na romantičnu prijestonicu svijeta. Zamislite kakvo je uživanje probuditi se ujutru, pijuckati prvu jutarnju kafu, uz prefini pogled na Ajfelov toranj i svu njegovu ljepotu…

Ovaj fantastični pariski stan ima i veliku kuhinju, opremljenu izuzetnim pogodnostima. Svaka spavaća soba ima svoje kupatilo, dok master apartman nudi nešto zaista posebno – pogled na Ajfelov toranj direktno iz kreveta.

Ne smijemo zaboraviti da pomenemo radnu sobu u vidu mezanina, kao i prilagođene garderobere, koji na savršen način kompletiraju nesvakidašnji stan. Njegova cijena iznosi 3.690.000 evra, a možemo slobodno reći da sam pogled koji se pruža kroz njegove prozore vrijedi toliko.

 
Pročitajte slijedeći tekst: STAN U MILANU SA PREDIVNOM TERASOM
 
PRIRODA U ENTERIJERU

PRIRODA U ENTERIJERU

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vjekovima se ta potreba, utkana u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a i d

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

MISSONI REZIDENCIJE U MAJAMIJU

Italijanska modna kuća Missoni ostaviće svoj trag u panorami Majamija, novim stambenim neboderom sa 57 spratova…

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

MODERNI UKRAJINSKI PENTHAUS

Ukrajininski dizajner Aleks Obraztsov upravo je završio radove na savremenom penthausu u centru Kijeva..

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

NAJSKUPLJI STANOVI BEOGRADA – TOP 10

Nakon luksuznih vila Beograda, odlučili smo da prelistamo tržište nekretnina i vidimo šta nam nude najskuplji stanovi srpske prijestonice…

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

NOVI BISER NJUJORŠKE PANORAME

Kohn Pederson Foks je dobro poznato ime arhitektama i onima koji vole lijepe i impresivne dizajne…

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

VRHUNSKI PENTHAUS U NJUJORKU

Neke od njih su sigurno dovoljno bogate da sebi priušte luksuzni njujorški penthaus Tamare Melon, su-osnivača ove kompanije.

UMJETNOST U ENTERIJERU

UMJETNOST U ENTERIJERU

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim.

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

PARK AVENUE – ZA KUPATILO IZ SNOVA

Oblici, boje i harmonija se sami izražavaju kroz putanju postavki, koje vas vode do samog srca životnog stila jedne od najglamuroznijih dekada prošlog vijeka.